Elektronikus közbeszerzés – Készüljön fel időben! – Közbeszerzési Szeminárium dr. Tátrai Tündével


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


kihelyezett-vallalati-tovabbkepzes
Szakértő előadóink szívesen kimennek Önökhöz, és az előre meghatározott tematika alapján vállalati képzést tartanak. Kérje ajánlatunkat ITT: >>>

A kötelező elektronikus közbeszerzés bevezetése első mérföldkövéhez érkezett, mely a központi beszerző szervezetek beszerzéseit érinti. A következő lépés, hogy az általános kötelezettség bevezetéséig érdemes felkészülni az elektronikus kommunikációra, biztonságos adateljuttatásra, archiválásra. A kötelező elektronikus közbeszerzéstől függetlenül érdemes megismerni az európai trendeket és az irányelvi kötelezettség tartalmát annak érdekében, hogy tudjuk, mire számíthatunk a jövőben. Az elektronikus aláírás, elektronikus aukció, dinamikus beszerzési rendszerek azonosítása, értelmezése mellett az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum on-line módon történő használatának alapjaival is megismerkedhetnek a jelenlévők, figyelemmel a hazai jogorvoslati tapasztalatokra.

ELŐADÓINK >>

DR. TÁTRAI TÜNDE egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője
DR. HOMOKI PÉTER ügyvéd, Homoki Ügyvédi Iroda

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. május 17. (szerda), 10-13-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő. – A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz: kávé, tea, reggeli büfé, sütemények, szendvics.

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. május 15-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2017. május 15-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron,
jelentkezhet rendezvényünkre!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

Az ONLINE KÉPZÉST korlátlanul elérhető, visszanézhető 2017. december 31-ig!
Csoportos továbbképzésre is ajánljuk!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁSI TÖRVÉNY!
Jogi képzéssorozat a PKKB címzetes törvényszéki bírójával

TÉMAKÖRÖK: Elektronikus közbeszerzés ▪ Elektronikus aukció ▪ Dinamikus Beszerzési Rendszer ▪ Elektronikus Aláírás ▪ Elektronikus Katalógus ▪ Elektronikus adatbázisok ▪ Elektronikus ajánlattétel ▪ Elektronikus archiválás ▪ Elektronikus kommunikáció ▪ Konzultáció

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz: kávé, tea, reggeli büfé, sütemények, szendvics.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.