Elektronikus számlázás, E-ügyintézés – Elmélet, gyakorlat, megvalósítás, változások – Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Az elektronikus számla gyors, gazdaságos, költségkímélő, biztonságos és egyszerű! Az egységesített, elektronikus adatszolgáltatás bevezetése új időszámítást jelent az adóvizsgálatokban, a dokumentumok szúrópróba jellegű ellenőrzését ugyanis felváltja a tranzakciók széles körére kiterjedő, automatizált adatelemzés. Az új szabályok jelentősen megnövelik a rendszerszintű hibák azonosításának lehetőségét.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. január 28. (csütörtök), 9-15:30-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. január 21-ig regisztrál,
    40% KEDVEZMÉNNYEL  14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!
  • Amennyiben  2016. január  21-ig egy cégtől kettő vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre!

AJÁNDÉK
2016-os kreditpontokkal!
ADÓVÁLTOZÁSOK 2016.
ART – SZJA – ÁFA – TAO – EKÁER – IPA
REKLÁMADÓ – TERMÉKDÍJ
NEMZETKÖZI ADÓZÁS
Országos Adókonferencia a
a Leitner&Leitner szakértőivel
2016 / január / 26 / kedd
Best Western Hotel Hungaria****
JELENTKEZZEN 50% KEDVEZMÉNNYEL ITT >>

czondor_szabolcsCzöndör Szabolcs főosztályvezető NAV-KAIG Ellenőrzést Támogató Főosztály

 

 

 

  • Németi Attila dokumentumkezelési tanácsadó DMS One Zrt.
  • Jakabos Árpád senior sales manager First Businesspost Kft.– Central Europe

 

Az elektronikus számla gyors, gazdaságos, költségkímélő, biztonságos és egyszerű! Az egységesített, elektronikus adatszolgáltatás bevezetése új időszámítást jelent az adóvizsgálatokban, a dokumentumok szúrópróba jellegű ellenőrzését ugyanis felváltja a tranzakciók széles körére kiterjedő, automatizált adatelemzés. Az új szabályok jelentősen megnövelik a rendszerszintű hibák azonosításának lehetőségét.

  • 2016. január 1-jétől minden adóalanynak meg kell felelnie a kötelező formátumú adatszolgáltatási kötelezettségnek.
  • 2016. január 1-jével kezdődően a számlázóprogramokkal kapcsolatos követelmények az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás elnevezésű funkcióval egészülnek ki. Ez a gyakorlatban egy olyan modul, amely a papíralapon vagy elektronikusan kibocsátott számlák adattartalmának exportálását teszi lehetővé kibocsátási dátum, illetve sorszámtartomány szerinti csoportosításban, a rendelet 2. és 3. számú mellékletében meghatározott kötelező adattartalommal és -szerkezettel

ELMÉLET: Előadónk, a NAV elismert szakértője, Czöndör Szabolcs bemutatja a változásokat, a gyakorlatra fókuszálva ismerteti a lehetőségeket, az ellenőrzési irányelveket, metódusokat, valamint megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

GYAKORLAT: A konferencia délutáni részében szakmai cégek bemutatóján keresztül bemutatásra kerül mindezek tényleges megvalósítása, az elektronikus számlakezelő megoldások és kapcsolódó előnyök, az e-számla készítés lehetőségei.

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, ebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza az étkezés költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.