Elektronikus ügyintézés újdonságai 2018. (e-learning)


Kategóriák


Az online verzió a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült! mje_fsz

A 2018. február 13-án megtartott  workshop-ból készült online képzés célja felfrissíteni és összefoglalni, mit érdemes 2018-ban tudni  az elektronikus kommunikációról. Előadónk a változásokat, újdonságokat online felületen mutatja be, gyakorlatban.

Bemutatót tart az e-per újdonságairól, az elektronikus büntetőeljárás használatának alapvető feltételeiről és az olyan új szolgáltatásokról, mint az e-papír, az új hiteles elektronikus postafiók és a személyre szabott ügyintézési felület. Az előadó az eddig beérkezett visszajelzések alapján tájékoztatást ad azokról a nehézségekről, amikre számíthatunk, és hogy miként tudjuk a nehézségeket elkerülni.

TÉMAKÖRÖK: Elektronikus kommunikáció a polgári perben és nemperes eljárásokban, büntetőeljárásban ▪ Mely hatósággal miként érintkezhetünk elektronikusan? ▪ ePapír és a hiteles elektronikus postafiók 2018-ban ▪ ÁNYK és a cégkapu használata ▪ Íratok feltöltése, letöltése, megőrzése ▪ Konzultáció

ELŐADÓNK >>

Dr. HOMOKI PÉTER
ügyvéd, Homoki Ügyvédi Iroda

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
A képzés 2018. szeptember 1-ig elérhető.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 11 900 Ft + Áfa / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

AZ ADÓELJÁRÁS - ADÓPER ÚJ SZABÁLYAI
A könyvelő, az adótanácsadó és az ügyvéd szerepe az eljárásban
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
AZ ÚJ BÜNTETŐ ELJÁRÁSRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNY
A Magyar Jogászegylet FSZ jogi továbbképzése
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

NÉZZEN BELE VIDEÓANYAGAINKBA!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.