Energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások adókedvezménye – Adóreggeli


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


HA NEM TUD ELJÖNNI, VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉST!

Az immár lassan 3 éve hatályban lévő, energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások, felújítások után igénybe vehető adókedvezménnyel kapcsolatosan az az általános tapasztalat, hogy azt nem viszik széles körben igénybe a vállalkozások, pedig a lehetőségek tárháza rendkívül széles. Előadóink a téma elméleti megközelítésén túl a gyakorlatban megjelenő kihívásokra, kérdésekre is összpontosítanak a jelenlegi szabályozás tükrében. Továbbá végig veszik azon beruházásokat, felújításokat, amelyek kapcsán feltétlenül gondolni lehet az adókedvezmény igénybevételére.

TÉMAKÖRÖK

A korábbi és a jelenlegi jogszabályi környezet leglényegesebb elemei ▪ Az elszámolható költségek köre ▪ Az adókedvezmény igénybevételének különös szabályai ▪ Értelmezési kérdések ▪ Hatósági megközelítés ▪ A beruházások értelmezése energetikusi szempontból ▪ Energetikai audit ▪ Tipikus beruházások, felújítások ▪ MEKH tapasztalatok ▪ Konzultáció

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2020. február 13. (csütörtök), 10-12:30-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 24 900 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.

TAKARÍTSON MEG 3 000 FT MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
21 900 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

ELŐADÓINK

  • Bagdi Lajos Partner Niveus Consulting Group,
  • Szabó Zoltán ügyvezető CleanTech Energy Solutions Energetikai Kft.


MUNKÁJÁHOZ SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
< SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK >
(E-001831/2018/D004)
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉST!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE, A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI
ONLINE MUNKAJOGI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>