Energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások adókedvezménye (e-learning)


Kategóriák


Az immár lassan 3 éve hatályban lévő, energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások, felújítások után igénybe vehető adókedvezménnyel kapcsolatosan az az általános tapasztalat, hogy azt nem viszik széles körben igénybe a vállalkozások, pedig a lehetőségek tárháza rendkívül széles. Előadóink a téma elméleti megközelítésén túl a gyakorlatban megjelenő kihívásokra, kérdésekre is összpontosítanak a jelenlegi szabályozás tükrében. Továbbá végig veszik azon beruházásokat, felújításokat, amelyek kapcsán feltétlenül gondolni lehet az adókedvezmény igénybevételére.

Az online képzés 2019. februári adóreggelink kép- hang és szakmai anyagaiból készült.

TÉMAKÖRÖK

A korábbi és a jelenlegi jogszabályi környezet leglényegesebb elemei ▪ Az elszámolható költségek köre ▪ Az adókedvezmény igénybevételének különös szabályai ▪ Értelmezési kérdések ▪ Hatósági megközelítés ▪ A beruházások értelmezése energetikusi szempontból ▪ Energetikai audit ▪ Tipikus beruházások, felújítások ▪ MEKH tapasztalatok

ELŐADÓINK

  • Bagdi Lajos Partner Niveus Consulting Group,
  • Szabó Zoltán ügyvezető CleanTech Energy Solutions Energetikai Kft.

A KÉPZÉSI HATÁRIDEJE

  • A képzés korlátlanul 2020. december 31-ig elérhető!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.


MUNKÁJÁHOZ SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
< SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK >
(E-001831/2018/D004)
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

KAPCSOLT VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSI PROBLÉMÁI
A CSOPORTOS TÁRSASÁGI ADÓALANYISÁG JOGINTÉZMÉNYE
ONLINE KÉPZÉS VADÁSZ IVÁNNAL
<< MOST MEGNÉZEM >>
SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>