EU-s támogatások közbeszerzése és beszerzése 2020. – Közbeszerzés Szakmai Reggeli


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Az európai uniós támogatással megvalósított projektek esetében általában a pályázatírás és a támogatás elnyerésének sikerét követően találják szembe magukat a támogatottak azzal, hogy a közbeszerzési eljárások igen sok buktatót rejtenek, és időben igencsak elhúzódhatnak. A közbeszerzési kötelezettség mellőzésének, vagy a közbeszerzés eljárás jogszerűtlen lefolytatásának a Közbeszerzési Döntőbizottság által kiszabható bírságon felül további súlyos következményei lehetnek. Ugyanakkor a Kbt. 5. § (3) bekezdésének hatályon kívül helyezése a gazdasági társaságok és társadalmi szervezetek támogatásból megvalósuló beszerzésinek széles körét mentesítette a közbeszerzési kötelezettség alól!

Jöjjön el szakmai képzésünkre, hogy elkerülhesse a szankciókat, és naprakész gyakorlati tudást szerezzen szakértő előadóinktól!

TÉMAKÖRÖK

A közbeszerzés köteles támogatások körének változása a Kbt. 5. § (3) bekezdésének hatályon kívül helyezésével – átmeneti rendelkezések ▪ Becsült érték meghatározása ▪ Részekre bontás tilalma ▪ Támogatói elvárások az alkalmassági követelmények, az értékelési szempontrendszer és a szerződéses feltételek kialakítása során – kiemelten a Kbt. 117. § és 115. § szerinti eljárások ▪ A közbeszerzés mentes beszerzések versenyeztetése ▪ Bírálat ▪ Üzleti titok és iratbetekintés ▪ Nemzeti rezsim és közösségi rezsim szabályainak különbsége ▪ Teljesítés ▪ Pótmunka, többletmunka és a szerződésmódosítás lehetőségei ▪ Az elektronikus közbeszerzés tapasztalatai ▪ Konzultáció

ELŐADÓINK

 • Dr. Tátrai Tünde közbeszerzési szakértőEurópai Bizottság szakértőjeegyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem,
 • Dr. Perczel Zsófia felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2020. február 24. (hétfő)  9-12:30-ig, regisztráció 8-tól!

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

A KÉPZÉS DÍJA

 • 24 900 Ft + Áfa / fő.
 • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé, szendvicsek.
 • Amennyiben 2020. február 20-ig regisztrál,
  10% KEDVEZMÉNNYEL 22 410 Ft + Áfa áron,
 • amennyiben 2020. február 22-ig regisztrál,
  5% KEDVEZMÉNNYEL 23 655 Ft + Áfa áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!


TUDÁSÁRÓL SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
BEVEZETÉS A KÖZBESZERZÉSBE”
(E-001831/2018/D001)
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

TAKARÍTSON MEG 20% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 920 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre
!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS GYAKORLATA - ÁKR - KP
MAGYAR JOGÁSZEGYLET FSZ JOGI TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>