Évközi változások a bérszámfejtők munkájában – Bérszámfejtők Évközi Országos Konferenciája


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Előadóink ismertetik Önökkel az évközi várható változásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat.

TÉMAKÖRÖK:

Szja várható változások, aktualitások * Az Szja tv., a Katv. 2019. január 1-jétől hatályos főbb módosításainak ismertetése a gyakorlat szemszögéből * Személyi jövedelemadó * Az szja bevallás rendszerének változásai * Családi kedvezmény változásai * A kifizetői közteher mellett nyújtható, valamint adómentes juttatások („cafeteria”) rendszerének átalakításával kapcsolatos gyakorlati kérdések * Az önkéntes pénztári hozzájárulással, célzott szolgáltatással, támogatói adománnyal kapcsolatos gyakorlati kérdések * A biztosításokat érintő változások és gyakran felmerülő kérdések * Kamatkedvezmény szabályainak pontosítása * Főbb adómentes rendelkezések * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások * Külön törvénnyel elfogadott, a személyi jövedelemadót érintő módosítások ismertetése * A nyári adócsomagban várható változások, irányok * Tb, járulék aktualitások * A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetés aktuális kérdései * Különféle ellátásokban részesülő személyek Tbj. szerinti megítélése, különös tekintettel az Mt. szerint foglalkoztatott saját jogú nyugdíjas társadalombiztosítási jogállásának változására * Az Mt. szerint foglalkoztatott saját jogú nyugdíjasnak kifizetett felszolgálási díj adójogi megítélése * Nemzetközi jogalkalmazás aktualitásai különös tekintettel a kétoldalú szociális biztonsági egyezményekkel összefüggő jogi szabályozás változásokra példán keresztül bemutatva * A biztosítási jogviszony elbírálásával kapcsolatos foglalkoztatói tudnivalók nem magyar állampolgár foglalkoztatása esetén * A szociális hozzájárulási adóról szóló új törvény szerinti kedvezmények érvényesítésével kapcsolatos gyakorlati kérdések, NAV igazolások * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2019 * Pénzbeli ellátásokat érintő változások 2019-től * 2019. évi minimálbér és a garantált bérminimum alkalmazása * Gyermekgondozási díj maximumának felülvizsgálata * Táppénzmaximum * 2020. évre várható változások * 2018. évben a gyakorlatban felmerült problémák és megoldások * Kifizetőhelyi nyomtatványok használata * Munkajogi aktualitások * A munkaidő-beosztás közlésének új szabályai * Mit jelent a beosztástól eltérő rendkívüli munkaidő? * A munkaidőkeret újdonságai: az 1 évnél hosszabb keret szabályai * Az önként vállalt túlmunka feltételei és alkalmazása * Új követelmények a munkaidő-nyilvántartásban * Az Mt. új adatvédelmi rendelkezései * A munkavállaló ellenőrzésének törvényi korlátai * Számítástechnikai eszközök alkalmazása a munkaviszonyban * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

ELŐADÓINK

  • Széll Zoltánné szakmai főtanácsadó, NAV Járulék Főosztály,
  • Dr. Kártyás Gábor munkajogi tanácsadó,
  • Bagolyné Hampó Anita társadalombiztosítási szakértő,
  • Dr. Asztalos Zsuzsa osztályvezető, NAV.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. június 19. (szerda), 9-16.30-ig, regisztráció 8:30-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 24 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2019. június 12-ig regisztrál,
    21 700 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 20% MÉG MA!

Amennyiben 2019. június 17-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 920 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

MUNKAVISZONY MEGSZŰNÉSE ÉS MEGSZÜNTETÉSE, BÍRÓI GYAKORLAT
Online képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Online munkajogi képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>