Felkészülés az ellenőrzési eljárásokra felnőttképzőknél – Szakmai Nap


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A szakmai nap keretében átfogó képet kap az Fktv. hatálya alá tartozó felnőttképzési tevékenységet érintő ellenőrzési eljárás célterületeiről, illetve a külső értékelés szerepéről, szempontjairól.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. március 22. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + áfa / fő
– Büféebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. március 9-ig regisztrál,
    40% KEDVEZMÉNNYEL  14 940 Ft + Áfa / fő áron,
  • amennyiben 2016. március 10. és 2016. március 17. között regisztrál
    30% KEDVEZMÉNNYEL  17 430 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!
  • Amennyiben  2016. március 17-ig egy cégtől kettő vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre!

dr. Farka Éva előadása

Nézzen bele Rettegi Zsolt előadásába!

rettegi-zsoltRettegi Zsolt ügyvezető, egyetemi docens, Rettegi Consulting Kft., SZTE

 

 

 

dr.farkas.evaDr. Farkas Éva felnőttképzési szakértő

 

Nézzen bele Rettegi Zsolt előadásába

AJÁNLÓ: A 2015 nyarán elfogadott módosítások alapján három lépcsőben módosul a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény. A szabályozás változása pontosításokat és új előírásokat egyaránt tartalmaz, amelyek a 393/2013 (XI.12.) Korm. rendelet változásaival egészülnek ki.

A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) hatályba lépése óta talán a legjelentősebb mérföldkő az ellenőrzési eljárások és a külső értékelések esedékessé válása. Korábbi ellenőrzési tapasztalatok azt mutatják, hogy a felnőttképző intézmények jogszerű működése sok esetben nem valósul meg, az intézmények jogkövető szándéka ellenére sem. Ennek oka lehet a szabályozás bonyolultsága, egyes helyeken életidegen követelménytámasztása vagy épp a nem kellő odafigyeléssel folytatott felnőttképzési tevékenység, képzési folyamatkövetés. A szakmai nap keretében átfogó képet kap az Fktv. hatálya alá tartozó felnőttképzési tevékenységet érintő ellenőrzési eljárás célterületeiről, illetve a külső értékelés szerepéről, szempontjairól.

TÉMAKÖRÖK: Az engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmények nyilvántartott adatai és az adatváltozás bejelentése ▪ Képzési programok vizsgálata ▪ A felnőttképzésben résztvevők elégedettségének mérése ▪ Minőségcélok évente történő felülvizsgálata és szükség szerinti módosítása ▪ Oktatói minősítési rendszer ▪ Előzetes tudásmérés ▪ Felnőttképzési információs rendszer ▪ Ügyfélszolgálati és panaszkezelési rendszer ▪ Minőségbiztosítási rendszer ▪ Indikátorok meghatározása ▪ Önértékelés ▪ Vagyoni biztosíték ▪ OSAP szerinti statisztikai adatszolgáltatás ▪ Képzési programok dokumentációja ▪ Személyi és tárgyi feltételek és azok biztosításának módja ▪ Eljárási szabályok ▪ A külső értékelés feladata és szempontjai ▪ Külső értékelővel szemben támasztható megrendelői követelmények ▪ Kérdések és válaszok

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa/ fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.