Fizetési meghagyás, bírósági végrehajtás a gyakorlatban – Online jogi képzés a MOKK és az MBVK szakértőivel


Kategóriák


A pénzkövetelések érvényesítésének legvégső, egyben legfontosabb lépése a bírósági végrehajtás. A 2019. áprilisi képzésünk előadói lépésről-lépésre végigvezetnek a végrehajtási eljárás szakaszain, különös figyelmet szentelve a bírósági végrehajtások döntő többségét adó közjegyzői fizetési meghagyásos eljárások részleteire, kiemelve a 2018-as változásokat.

FŐBB TÉMAKÖRÖK

A fizetési meghagyással érvényesíthető követelések ▪ Az elektronikus rendszer használata ▪ A kérelem beadása ▪ A kérelem közjegyző általi vizsgálata ▪ Keresethalmazat az eljárásban ▪ A kérelem visszautasítása ▪ A fizetési meghagyás kibocsátása ▪ A fizetési meghagyás kézbesítése a kötelezettnek ▪ Ellentmondás ▪ Perré alakulás ▪ Jogerő ▪ Végrehajtás elrendelése fizetési meghagyás alapján ▪ Statisztikai adatok ▪ Aktuális változások a végrehajtási eljárásban ▪ Leggyakoribb jogosulti/kötelezetti hibák

ELŐADÓINK

  • Dr. Pulinka Mihály irodavezető-helyettes, MOKK Jogi Iroda,
  • Dr. Lukács Tamás önálló bírósági végrehajtó, alelnök, Magyar Bírósági Végrehajtói Kar.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE

  • Az online képzés 2020. december 27-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

NÉZZEN BELE egy ONLINE jogi képzésből készült videóba!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁSI TÖRVÉNY ALAKULÓ GYAKORLATA 2019.
ONLINE JOGI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
A BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÁS, AZ INGATLAN-VÉGREHAJTÁS GYAKORLATA, ÉVKÖZI VÁLTOZÁSOK
ONLINE JOGI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>