Fókuszban a közbeszerzési törvény változásai és joggyakorlat 2019-ben – Online jogi képzés


Kategóriák


2018. november végén kerültek kihirdetésre a Közbeszerzési törvény legfrissebb módosításai, amelyek az EKR alkalmazásával kapcsolatos változtatások átvezetése mellett a Kbt. egyéb előírásaiban is fontos változásokat hoznak. A módosítások egy része már november 29-e óta alkalmazandó, ám többségük 2019. január, illetve április 1-jétől lép majd hatályba. Februári konferenciánkból készült online képzésünk egyik fő célja a módosítások és azok hátterének, következményeinek ismertetése.
A képzés emellett az aktuális joggyakorlat bemutatására is fókuszál. A Közbeszerzési Döntőbizottság gyakorlatának, jellemző irányainak bemutatása segít abban, hogy a közbeszerzési piac érintettjei követni tudják a jogértelmezés változását. Az Európai Unió Bíróságának kiemelten fontos ügyei pedig abban segítenek, hogy minden vonatkozó esetben hivatkozva az érintett esetekre határozottabban tudjunk kiállni szakmai véleményünk mellett, legyen szó ajánlatkérői vagy ajánlattevői oldalról. Az EKR alkalmazásával kapcsolatos friss jogesetek is terítékre kerülnek.

TÉMAKÖRÖK:

A Kbt. módosításainak ismertetése ▪ Bírálat ▪ Hiánypótlás, felvilágosítás-kérés, számítási hiba-javítás▪ Előzetes vitarendezés, jogorvoslat ▪ Nemzeti eljárásrend: „ötajánlattevős eljárás” ▪ összefoglaló tájékoztatással meghirdetett eljárás ▪ EKR tapasztalatok

ELŐADÓINK:

  • Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella közbeszerzési és európai jogi szakjogász,
  • Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő, Budapesti Corvinus Egyetem.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:

  • Az online képzés 2019. február 11-től 2019. december 26-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

NÉZZEN BELE EGY E-KÖZBESZERZÉS ONLINE KÉPZÉSÜNK VIDEÓJÁBA!

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS ÚJ SZABÁLYAI - ÁKR-KP - JOGÉRTELMEZÉS, BÍRÓI GYAKORLAT
Online jogi képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>