Hatékony kintlévőség-kezelés – Fizetési meghagyás, végrehajtás – Szakmai Konferencia


Helyszín
Hotel Mercure Budapest Metropol **** (1074 Budapest, Rákóczi út 58.)


Kategóriák


IDŐPONT:

2015. március 17. (kedd), 10:00-15:00-ig, regisztráció 9:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő
Ebéd külön igényelhető 3000 Ft + Áfa áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben, 2015. február 27-ig regisztrál,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 17 430 Ft + Áfa / fő  áron,
 • amennyiben 2015. február 28 és 2015. március 10. között regisztrál,
  20% KEDVEZMÉNNYEL 19 920  Ft + Áfa / fő áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!
NEM TUD ELJÖNNI A RENDEZVÉNYRE?
NÉZZE VÉGIG A RENDEZVÉNYT ONLINE KÉPZÉS KERETÉBEN, OTTHONRÓL VAGY MUNKAHELYÉRŐL, SZÁMÍTÓGÉPÉRŐL!
online_kurzus_jelentkezs

JELENTKEZZEN AZ ONLINE KÉPZÉSRE ITT: >>>

 • ONLINE képzésünket távoktatási portálunkon tudja elkezdeni!
 • Az online képzés 2015. március 23-től elérhető!
 • Letölthető szakmai anyagot biztosítunk .pdf formátumban!
 • A tantermi képzés kép-, hang és szakmai anyagaiból készül, tematikusan kereshető, amelyet távoktatási portálunkon tud elkezdeni!

ELŐADÓK:

 • Dr. Szécsényi-Nagy Kristóf  jogi ügyvezető, Magyar Országos Közjegyzői Kamara
 • Dr. Kerepesy Krisztián bíró, Pesti Központi Kerületi Bíróság

dr. Kerepesy KrisztiánDr. Kerepesy Krisztián 1980-ban született, 2003-ban “summa cum laude” avatták doktorrá az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Szakvizsgáit 2007-ben tette le “kitűnő” eredménnyel. 2003-tól fogalmazóként, 2007-től bírósági titkárként, 2009-től bíróként dolgozik. Bírói kinevezése után a Pesti Központi Kerületi Bíróságon vagyonjogi ügyeket tárgyalt, 2012. áprilisától a Közigazgatási és Igazságügyi minisztériumban az új Ptk. megalkotásáért felelős munkacsoport tagja berendelt bíróként. 2013. január 1-től a Fővárosi Törvényszékre felrendelt bíróként másodfokú bírói munkát végez.

Előadó: dr. Kerepesy Krisztián

Előadó: dr. Kerepsy Krisztián

AJÁNLÓ:

A cégek egymás közötti körbetartozása, késedelmes fizetése gyakori jelenség. Előadóink mind a jogszabályi, mind a gyakorlati lehetőségeket körbejárva adnak tanácsot, hogy hogyan előzhetjük meg az ilyen helyzeteket és hogyan juthatunk mihamarabb a pénzünkhöz.

TÉMAKÖRÖK:

A fizetési meghagyással érvényesíthető követelések ▪ Az elektronikus rendszer használata ▪ A kérelem beadása ▪ Eljárási díj megfizetése ▪ A kérelem közjegyző általi vizsgálata ▪ A kérelem elutasítása ▪ A fizetési meghagyás kibocsátása ▪ A fizetési meghagyás kézbesítése a kötelezettnek ▪ Ellentmondás ▪ Perré alakulás ▪ Jogerő ▪ Végrehajtás elrendelése fizetési meghagyás alapján ▪ A bíróság szerepe az eljárásban▪ A kisértékű perek gyorsított és egyszerűsített eljárása ▪ Gyakorlati buktatók és a bírói gyakorlat a kisértékű perben ▪ A bíróság feladatai a fizetési meghagyás végrehajtása során ▪ Jogorvoslatok a végrehajtási eljárásban ▪ A végrehajtási kifogás ▪ A végrehajtási perek ▪  Konzultáció

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd igényelhető: 3000 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.