Hogyan legyünk hatékony kiállítók? – Gyakorlati Szakmai Nap


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


mullerne-topor-agnes-marketing-tanacsadoSzakmai napunk célja, hogy a résztvevőink elsajátítsák és alkalmazzák azokat a módszereket, megoldásokat, technikákat, amelyek segítségével tudatos koncepcióval tudjanak készülni kiállításra, és kiaknázzák a kiállítóként való megjelenésben rejlő értékesítési, marketing lehetőségeket. A hatékonyságnövelés érdekében szituációs gyakorlatok és rengeteg gyakorlati példa segíti az ismeretek bővítését.

Tudja Ön?
…, hogy mi alapján válasszunk kiállítást?
…, hogy mik a kiállításon való megjelenés feltételei?
…, hogy mikre kell odafigyelni a kiállítói szerződésben?
…, hogy milyen tevékenységeket lehet végezni kiállítóként?
…, hogy mi az idegen emberek megszólításának 12 módja?
… hogy hogyan lehet bizalmat építeni a másik emberben?
…, hogy mit vigyünk magunkkal, mire lehet szükségünk a helyszínen?
…, hogy hogy tervezzük és mérjük a hatékonyságot?
…, hogy mik a kiállítás utáni teendők?

Jöjjön el rendezvényünkre és választ kap a kérdésekre, a lényeges elemeket be is gyakorolja!

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. március 31. (csütörtök), 9-17-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.
Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. március 1-ig regisztrál,
    40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

mullerne-topor-agnes-marketing-tanacsadoMüllerné Topor Ágnes kereskedelmi szakoktató és offline marketing tanácsadó

 

Gombamód szaporodnak a konferenciák, szakmai rendezvények, fesztiválok, vásárok, ahol kiállítóként lehetőség nyílik közvetlen kapcsolatba kerülni és bemutatni termékeinket, szolgáltatásainkat a potenciális ügyfelek részére. Egyre többen próbálkoznak vele, de tudjuk, hogyan kell ezt jól csinálni?

A marketing akkor a leghatékonyabb, ha az online (minden, ami az internetes hálózaton történik) és offline (minden, ami az internetes hálózaton kívül történik) elemek szimbiózisban vannak egymással. Közel 25 éve beszélhetünk online marketingről, ez idő alatt megismerhettük előnyeit, a nagy számok törvényének működését. Offline marketing viszont mindig is létezett. A kettő karöltve hozza meg a kívánt legmagasabb eredményt!
Az offline marketing egyik fontos eleme a kiállítóként való megjelenés rendezvényen, vásáron, konferencián.

Szakmai napunk célja, hogy a résztvevők kiaknázzák a kiállítóként való megjelenésben rejlő lehetőségeket. A hatékonyságnövelés érdekében szituációs gyakorlatok és rengeteg gyakorlati példa segíti az ismeretek bővítését. Kiállítóként elengedhetetlen az idegen emberek megszólítása „sportnak” magas fokú művelése.

Tervezett tematika: Offline marketing elemek a vállalkozásunkban – Kiállítás kiválasztásának szempontjai – Kiállítóként való megjelenés tárgyi és személyi feltételei – Szerződési 1 x 1 – Marketing lehetőségek kiállítóként – Idegen emberek megszólításának 12 módja – Testbeszéd, retorika – Hatékonyságtervezés és mérés – Kiállítás utáni teendők – Eredmények kiértékelése, tapasztalatok összegyűjtése – Gyakorlati szituációs feladatok

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.