Hulladékgazdálkodási adatszolgáltatás OKIR-kapus rendszerrel január 1-től – Gyakorlati Képzés


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A KÉPZÉS LÉTSZÁMA BETELT!
Több regisztrációt nem áll módunkban fogadni!

A környezetvédelmi bevallásokat 2020. évtől új módon az OKIRkapun keresztül kell benyújtani!

2015. évtől a hulladékbevallást a hulladékkal kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségekről szóló 309/2014. (XII. 11.) Korm. rendelet alapján kell teljesíteni. A Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer (OKIR) továbbfejlesztésének eredményeként, az OKIR adatszolgáltatási lehetőségei, funkciói 2020. január 1-től megváltoztak. Az elektronikusan benyújtható ÁNYK alapú bevallások kiváltásra kerülnek egy új online űrlapkezelő és adatszolgáltató rendszerrel.

A konferencia során áttekintést adunk az adatszolgáltatással, nyilvántartással, bevallással kapcsolatos feladatok, kötelezettségek változásairól. A nap folyamán a vállalkozások feladatainak részletes áttekintésére gyakorlati példákon keresztül kerül sor.

Jöjjön el konferenciánkra, rendszerezze ismereteit és kérdezzen előadóinktól!

ADATSZOLGÁLTATÁSI HATÁRIDŐ: MÁRCIUS 1.

TÉMAKÖRÖK

Hulladékgazdálkodási adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítése OKIRkapu adatszolgáltatás használatával: EHIR, az adatszolgáltatást érintő hatályos jogszabályok – A nyilvántartás szabályai – Adatszolgáltatás szabályai – KAÜ-login – OKIRkapu bejelentkezés – Új adatcsomag létrehozása – Adatok felvitele – Ellenőrzés futtatása, adatok javítása – Beküldés – Hulladékgazdálkodási Információs Rendszer – Hulladékgazdálkodás összesített adatai – Konzultáció

ELŐADÓNK

  • Kissné Petró Mária hulladékgazdálkodás felügyelet Fejér Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Főosztály

Kissné Petró Mária megalakulása, azaz 1990 óta dolgozik a környezetvédelmi közigazgatásban, akkor a Közép-dunántúli Környezetvédelmi Felügyelőségen, 2015-től a Fejér Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Főosztályán. Fő feladatait a hulladékgazdálkodás felügyeleti vonala alkotja, adatszolgáltatások fogadása, szakmai szempontú ellenőrzése, elfogadása, engedélyben foglalt előírások ellenőrzése. Jelenleg is részt vesz az új OKIR Egységes Hulladékgazdálkodási Információs Rendszerének kialakításában és továbbfejlesztésében.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2020. február 19. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő. Ebéd igényelhető 3 500 Ft + áfa /fő áron.
  • Amennyiben 2020. február 17-ig regisztrál
    25% KEDVEZMÉNNYEL 22 425 Ft + 27% Áfa áron jelentkezhet rendezvényünkre!


SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT AZ
“EKÁER ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK”
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

TAKARÍTSON MEG 30 % MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 930 FT + 27% ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd igényelhető 3 500 Ft + áfa /fő áron.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

(16 KREDIT) ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2020.
KÖNYVELŐIRODÁK, ADÓSZAKÉRTŐK, ADÓTANÁCSADÓK ONLINE, KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>