I. Szakértői képzés az új közbeszerzési törvényről – Közbeszerzési szeminárium


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


kbt_kihelyzetett szakmai képzés

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. december 10. (csütörtök), 9-12:30-ig, regisztráció 8:30-tól!

FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
A szemináriumok helyszínei megváltoztak!

Új helyszín: Tulip INN Budapest Millennium Hotel ***

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2015. december 8-ig regisztrál,
    40 % KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet a szeminárium sorozat I. RÉSZÉRE.
  • Amennyiben 2015. december 8-ig a szeminárium sorozat mindkét részére jelentkezik,
    50 % KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő / rendezvény áron regisztrálhat a sorozatra.

 

MÁSODIK RÉSZ:
II. Szakértői képzés az új közbeszerzési törvényről – Közbeszerzési szeminárium (Kattintson!)

2015. december 17. (csütörtök), 9-12:30-ig, regisztráció 8:30-tól!

GYORS REGISZTRÁCIÓ: Amennyiben a szeminárium sorozat I. és II. részére is jelentkezik, elegendő egyszer regisztrálni!

Lapozzon bele a 2015. szeptember 16-i közbeszerzés konferenciánk szakmai anyagaiba!

Lapozzon bele a 2015. szeptember 16-i közbeszerzés konferenciánk szakmai anyagaiba!

  • Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella közbeszerzési szakértő, európai jogi szakjogász, Dr. Kardkovács és Társai Ügyvédi Iroda

Gyökeresen új alapokra került a magyar közbeszerzési szabályozás!

A 2015. november 1-ejétől hatályba lépett új közbeszerzési törvényt alapjaiban reformálja meg a közbeszerzési szabályozást.
Az európai uniós követelményeken túlmutató összetett célrendszer megvalósítása érdekében a jelentősebb változtatások mellett számos kiigazításra kerül sor a jogszabály szövegében. A 2 napos képzés keretein belül lehetőség lesz az új előírások alaposabb feldolgozására, valamint előadóinkkal való konzultációra is, és mélyebben elmerülhet az egyes módosítások hátterének megismerésében.

Előzetes tematika: A Kbt. alanyi és tárgyi hatályának változásai, a kivételekre vonatkozó új előírások ▪ A becsült érték megállapításának új szabályai, az új értékhatárok ▪ A részekre bontás tilalmának új szabályai ▪ A módosított összeférhetetlenségi rendelkezések ▪ A közbeszerzési eljárás előkészítésére vonatkozó új rendelkezések ▪ Az üzleti titok és az iratbetekintés az új törvény rendszerében ▪ A közbeszerzéstől való visszalépés átalakított szabályai ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon ▪ A feltételes közbeszerzés kiterjesztett lehetősége ▪ A közbeszerzés tárgyának meghatározása ▪ A részére történő ajánlattétel és a többváltozatú ajánlat az új törvényben ▪ Átalakított kizáró okok és az öntisztázás intézménye ▪ Módosított alkalmassági előírások ▪ A bírálat folyamata: kiigazított hiánypótlási, módosított aránytalanul alacsony árra vonatkozó szabályok ▪ Az értékelési szempontok új rendszere ▪ Az érvénytelenség és eredménytelenség új esetei ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.

Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.