IFRS mérlegképes továbbképzés – Online képzés


Kategóriák


Kreditpontos képzés

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2015. október 23-től 2015. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 9 900 Ft + Áfa / fő

TANTERMI ÉS ONLINE KREDITPONTOS KÉPZÉSEINK VÁLLALKOZÁSI SZAKIRÁNYON

 1. (16 kredit) Legfontosabb adójogszabályok változása, aktualitása – ÁFA, ART, KATA, SZJA, TB, SZÁMVITEL 2016.
  Dátum, időpont: 2015.12.07. – 2015.12.08. (Vállalkozási szakirány)
 2. Adózás-számvitel 2015. – Online Képzés (Vállalkozási szakirány)
 3. Adótörvények 2016. – ART, SZJA, ÁFA, TAO, KISADÓK, SZÁMVITEL, TB. – Online képzés

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK > >

 • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelőknek IFRS szakirányon (számviteli témakör)
 •  2 kreditpont – Könyvvizsgálók

IFRS ONLINE KÉPZÉS:

SZEREZZE MEG KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT AKÁR OTTHONRÓL IS, SZÁMÍTÓGÉPÉN!

 • IDŐT és PÉNZT spórol, AKÁR OTTHONRÓL, MUNKAHELYÉRŐL IS,
 • SAJÁT IDŐBEOSZTÁSBAN, végezheti el a képzést!
 • FILMEKET KELL NÉZNI! Számítógépén kényelmesen végighallgatja a tantermi képzés videó anyagát! VIZSGA NINCS!

madarasine-szirmai-andreaMadarasiné dr. Szirmai Andrea adószakértő, adótanácsadó, tudományos, és nemzetközi dékánhelyettes BGFPFK

Könyvvizsgálóként 2000 óta dolgozom, mind magyar, mind IFRS alapú auditokat végzek. Könyvvizsgálói munkámat ötvözöm 1996 óta a számvitel, könyvvizsgálat területén folytatott magyar és angol nyelven történő oktatási tevékenységemmel. Rendszeresen oktatok külföldi egyetemeken  vendégoktatóként. Oktatói munkámat felsőoktatás és felnőttoktatás keretében folytatom; a BGF PSZK-n egyetemi docensként számviteli témájú tárgyak, illetve mérlegképes és könyvvizsgálói szinten IFRS oktatásával. Könyvvizsgálói és oktatói munkámhoz kapcsolódóan számos publikációval – szakcikkek és szakkönyv fejezetek- rendelkezem.

Előadó: Madarasiné dr. Szirmai Andrea

Előadóink elérhető kreditpontos képzései:

1., IFRS mérlegképes továbbképzés – Online képzés

Ajánljuk előadásunkat mindazon IFRS szakterületen dolgozó könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megkapni a 4 kreditpontot IFRS szakterületen!

TÉMAKÖRÖK: Az IFRS jelenlegi helyzete ▪ A magyar bevezetés helyzete: az az 1387/2015 kormányhatározat áttekintése ▪ IFRS újdonságok ▪ A bevételek elszámoláshoz kapcsolódó standard ▪ Az IAS 18 bevételek és IAS 11 Beruházási szerződések standardok elszámolási sajátosságainak áttekintése ▪ IFRS 15 Vevőkkel kötött szerződésekből származó bevételek elszámolásai ▪ IFRS 9 Pénzügyi instrumentumok ▪ IFRC 21 Egyéb adók ▪ Nehézséget okozó téma, az IAS 12 Jövedelemadók standard

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

 • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
 • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.