Ingatlanjog – Ingatlan bérbeadásból származó problémák és megoldásuk – Jogi képzés dr. Fónyiné dr. Kazareczki Andrea címzetes törvényszéki bíróval


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

jjjj

Minden szerződés annyit ér, amennyit betartanak belőle, de ha már jogvita van, a leírt szövegnek nagyon nagy a jelentősége.

Előadónk tapasztalata, hogy nem minden bérbeadással foglalkozó jogász van tisztában minden jogi problémával, hiszen nem lenne akkor annyi peres eljárás. A cél nem elméleti “oktatás”, kizárólag gyakorlati tapasztalatok, a perekből leszűrhető szerződési hiányosságok, ezek elkerülése, a végrehajtási nehézségek megkönnyítése.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. október 19. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 2800 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. október 17-ig regisztrál,
    40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
  • Amennyiben 2016. október 17-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

 

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

JOGI ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

MUNKAJOG:

JOG:

KÖZBESZERZÉS:

Minden szerződés annyit ér, amennyit betartanak belőle, de ha már jogvita van, a leírt szövegnek nagyon nagy a jelentősége. Előadónk tapasztalata, hogy nem minden bérbeadással foglalkozó jogász van tisztában minden jogi problémával, hiszen nem lenne akkor annyi peres eljárás. A cél nem elméleti “oktatás”, kizárólag gyakorlati tapasztalatok, a perekből leszűrhető szerződési hiányosságok, ezek elkerülése, a végrehajtási nehézségek megkönnyítése.

Hogyan kell szerkeszteni a bérleti szerződést, hogy érvényt tudjunk neki szerezni ▪ A későbbi bizonyítás érdekében milyen „trükkök” ajánlottak – mit fogad el a bírói gyakorlat ▪ Mit tegyünk fizetési késedelem esetén ▪ Megváltozott az elévülést megszakító szabály az új Ptk-ban ▪ Mi a különbség jogcím nélküli használó és az önkényes beköltöző esetében ▪ Mit vizsgál a bíróság, ha a per bérleti jogviszonyból származik ▪ Közjegyzői okirat jelentősége ▪ Hogyan kell felmondani egy ilyen szerződést, hogy azonnal végrehajtható legyen ▪ Az eredményes végrehajtás feltételei ▪ Mi az a befogadó nyilatkozat és mire jó ▪ Néhány szó a hatékony végrehajtásról ▪ A kifogás, mint jogorvoslat ▪ Hogyan biztosíthatjuk előre, hogy legyen miből végrehajtani ▪ Ideiglenes intézkedés, biztosítási intézkedés a gyakorlatban ▪ Lehet-e a bérleti jogot árverezni ▪ Le lehet-e foglalni a bérleti díjkövetelést

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények – Ebéd igényelhető: 2800 Ft + áfa /fő!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.