Irat- és dokumentumkezelő ügyintéző – 2 napos gyakorlati képzés


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Képzésünk célja, hogy hallgatóink megismerjék a korszerű irat- és ügykezelés, irattározás rendszerét, megértsék és elsajátítsák feladatait, hogy megszerzett tudásukat gyakorlatban, munkahelyükön alkalmazni tudják. Képzésünkön az államigazgatási szerveknek is és a vállalkozásoknak is a hatályos jogszabályi rendelkezések alapulvételével nyújtunk segítséget irataik kezelésére!
Képzésünk során, az elméleti ismeretek szintjét felmérve, olyan csoportmunkákkal kiegészített elméleti és gyakorlati képzést nyújtunk, az államigazgatási szervek és a vállalkozások munkatársainak, melyek a hatályos jogszabályi rendelkezéseket is figyelembe véve azonnal alkalmazható tudással gazdagítják a résztvevőket. A képzés során az ügyirat létrehozását, megőrzését, selejtezését, a vonatkozó szabályzók elkészítését, a GDPR szabályokkal történő összhang megteremtésének gyakorlatát a hallgatók aktív részvételével, közös munka keretében sajátítja el minden résztvevő.

Képzésünket ajánljuk:

  • állami, államigazgatási szervek,
  • állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő cégek munkatársainak,
  • és a vállakozások munkatársainak is!

A kétnapos képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki. Kiscsoportos képzés (max. 40 fő)!

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018.

SZAKMAI PROGRAM

Mitől irat valami és mitől dokumentum? ▪ Melyik jogszabály, hogy működik a gyakorlatban? ▪ Hogyan készítsünk iratkezelési szabályzatot és irattári tervet? ▪ Mit szabályozzon egy vállalkozás és mit ne? ▪ Van-e mozgástere az iratkezelésben egy közszférás szervezetnek? ▪ Hogyan válasszunk iktatószoftvert? ▪ Szkenneljünk-e vagy sem és ha igen, hogyan, ha nem, miért nem? ▪ Mitől hiteles egy dokumentum? ▪ Mitől elektronikus egy dokumentum? ▪ Hogyan selejtezzünk papírt és hogyan elektronikus dokumentumokat? ▪ Gyakorlati feladatok az irat praktikus rendszerezésére és az adatvédelmi helyzetek kezelésére. ▪ Hogyan alakítsak ki irattárat? ▪ Érdemes-e átadni az iratkezelés egyes feladatait külső szolgáltatónak és ha igen, melyeket? ▪ Praktikus megoldások az iratkezelési és a GDPR előírások összehangolására. ▪ A napi iratkezelési problémákat és az adatbiztonság sérülésének lehetőségét modellező helyzetgyakorlatok

ELŐADÓNK

  • Csóti Csaba iratkezelési szakértő.

A KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI

  • 2020. február 26-27. (szerda-csütörtök)  10-15-ig, regisztráció 9:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA

  • Részvételi díj: 59 900 Ft + 27 % ÁFA / fő / 2 nap.
  • A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz – büfé, 3 fogásos ebédek.

TAKARÍTSON MEG 5 EZER FT MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  54 900 Ft + ÁFA / fő / 2 nap áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, ebéd.
Jelentkezési feltételek: A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat a mellékelt előlegbekérőnk alapján, az előlegbekérő keltétől számított 8 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni, de legkésőbb a képzés előtt 5 munkanappal.
A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra.
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 5. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
A rendezvény időpontok előadóinak megváltoztatásának jogát fenntartjuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018

KÉPZÉSAJÁNLÓ

CÉGKAPU HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI A GYAKORLATBAN
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>