Itt az új Polgári perrendtartási törvény – Jogi képzéssorozat a PKKB címzetes törvényszéki bírójával


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A rendezvénysorozat a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös képzése! mje_fsz

2018. január 1-jével hatályba lép a Polgári perrendtartásról szóló új törvény, komoly erőpróba elé állítva a jogalkalmazásban résztvevőket. A három részből álló  (14 óra időtartamú) előadássorozatunk segítséget nyújt, hogy még a hatályba lépés előtt megismerhessük a törvény megalkotásához vezető új koncepciót, a hatékony és gyors eljárás célját megvalósítani szándékozó új intézményeket, szabályokat.

Mindezt egy kodifikációban is résztvevő, gyakorló bíró segítségével, aki nem csak az osztott perszerkezettel, az anyagi pervezetéssel, a társult perekkel, a törvényszéki és járásbírósági szabályok párhuzamos alkalmazásával stb. ismerteti meg a hallgatókat, hanem igyekszik az új szabályok buktatóira is felhívni a figyelmet.

ELŐADÓNK >>

FÓNYINÉ DR. KAZARECZKI ANDREA csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró PKKB, a kodifikációs bizottság tagja, a kodifikációs folyamat aktív részese

JÚNIUSI KÉPZÉS IDŐPONTJAI:

 1. rész – 2017. június 13. (kedd), 9-15:15-ig,
 2. rész – 2017. június 20. (kedd), 9-15:15-ig.
  (Regisztráció 8 órától!)

HARMADIK RÉSZ

FIGYELEM! A rendezvénysorozat harmadik részét ONLINE KÉPZÉS keretében tudja megnézni oktatási portálunkon! A képzés a jelentkezők számára korlátlanul 2018. március 31-ig elérhető, visszanézhető. További információért nyissa ki oldalunkon a “ONLINE KÉPZÉS MENETE” fület!
Képzési portálunkat a http://e-systemmedia.hu/moodle oldalon találja!
Online képzés témakörei: A bizonyítási eljárás ▪ A határozatok fajtái, tartalma, közlése és joghatásai ▪ Fellebbezés ▪ Rendkívüli perorvoslatok ▪ A különleges eljárások új szabályai
TOVÁBBI RÉSZLETEK, RÉSZLETES SZAKMAI ANYAG >>>

RÉSZVÉTELI DÍJ:

 • 29 900 Ft + áfa / fő (2 db tantermi képzés + 1 db online képzés)
 • Ebéd külön igénylehető a 2 db tantermi képzésre 6 400 Ft + áfa áron áron!

TAKARÍTSON MEG 10% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
10% KEDVEZMÉNNYEL 26 910 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvénysorozat májusi vagy júliusi időpontjaira

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

Az ONLINE KÉPZÉST korlátlanul elérhető, visszanézhető 2018. március 31-ig!
Csoportos továbbképzésre is ajánljuk!

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

NÉZZEN BELE AZ ONLINE KÉPZÉSBE ITT!

I. Alkalom:  A törvény hatálya ▪ Alapelvek ▪ Alapvető rendelkezések ▪ Bíróságok, kizárás ▪ Hatáskör, illetékesség ▪ A felek és más perbeli személyek ▪ Képviselet ▪ Perköltség ▪ Az ideiglenes intézkedés ▪ Egyéb általános szabályok

II. Alkalom: Perindítás ▪ Perfelvételi szakasz ▪ Érdemi tárgyalási szakasz ▪ Közös szabályok a két szakaszban ▪ Járásbírósági ügyek eltérő szabályai ▪ Fizetési meghagyásos eljárással összefüggő perek

III. Rész ONLINE képzés: A bizonyítási eljárás ▪ A határozatok fajtái, tartalma, közlése és joghatásai ▪ Fellebbezés ▪ Rendkívüli perorvoslatok ▪ A különleges eljárások új szabályai

Lapozzon bele az online képzés szakmai anyagába!

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd külön igényelhető: 6 400 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk. Amennyiben a díjbekérő vagy a számla kiegyenlítésre került, elküldjük az online képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat. A képzést azonnal elkezdheti! Képzési portálunkat a http://e-systemmedia.hu/moodle oldalon találja!
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.