Jogorvoslati tapasztalatok – Közbeszerzési gyakorlat


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A Közbeszerzési Döntőbizottság gyakorlatának, a jellemző eseteknek a bemutatása segít abban, hogy a közbeszerzési piac érintettjei követni tudják a jogértelmezés változását. Az Európai Unió Bíróságának kiemelten fontos ügyei pedig abban segítenek, hogy minden vonatkozó esetben hivatkozva az érintett esetekre határozottabban tudjunk kiállni szakmai véleményünk mellett, legyen szó ajánlatkérői vagy ajánlattevői oldalról. A jogorvoslati tapasztalatokról szóló alkalom keretében az előadók szemezgetnek a jellegzetes határozatok, ítéletek között és ennek keretében nyújtanak segítséget a jogalkalmazás során, – a megszokott módon folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítva.

TÉMAKÖRÖK:

Bírálat ▪ Hiánypótlás, felvilágosítás-kérés ▪ Előzetes vitarendezés ▪ Nemzeti eljárásrend: „öt ajánlattevős eljárás” ▪ Összefoglaló tájékoztatással meghirdetett eljárás ▪ Elektronikus közbeszerzés

ELŐADÓINK:

  • Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella közbeszerzési és európai jogi szakjogász,
  • Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő, Budapesti Corvinus Egyetem.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. november 26. (hétfő), 10-15-ig, regisztráció 9:30-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2018. november 22-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2018. november 22-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
17 940 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA
Beállításai - használata
<< MOST MEGNÉZEM >>
ÜZLETI SZERZŐDÉSEK ADÓTERVEZÉSE
Online képzés Vadász Ivánnal
<< MOST MEGNÉZEM >>