Könyvelők.hu továbbképzés


Kategóriák


Az Adózás 2018. (e-learning) c. online képzésünket ajánljuk azoknak

 • a regisztrált mérlegképes könyvelőknek,
 • adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek,
 • könyvvizsgálóknak,

akik kreditpontokat gyűjteni a 2018. képzési évre!

ELŐADÓINK >>

DR. ASZTALOS ZSUZSA (SZJA,KIVA) osztályvezető, NAV,
DR. PAPP ADRIENN  (ADÓIGAZGATÁS)
főosztályvezető-helyettes, NAV,
SIKE OLGA (ÁFA)
főosztályvezető-helyettes, NAV,
DEBRECZENI LÁSZLÓ (TERMÉKDÍJ)
főosztályvezető- helyettes, OKTF, Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ, A KÉPZÉSE ELVÉGZÉSÉNEK HATÁRIDEJE:

 • Jelentkezési határidő: 2018. december 17.
 • A képzést elvégzésének határideje: 2018. december 31.
 • A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki reg. könyvelőknek, ASZ, AT, OASZ és könyvvizsgálóknak.

konyvelok-hu_logo

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK, REGISZTRÁCIÓ  A KÖNYVELŐK.HU ELŐFIZETŐKNEK:

 • Az online képzés elkezdésének feltétele az előzetes regisztráció! Kattintson oldalunkon a “JELENTKEZEM A KÖNYVELŐK.hu ONLINE KÉPZÉSRE ITT >>” c. gombra (az oldal alján találja!) és töltse ki a jelentkezési űrlapot!
 • Kérjük, hogy a Könyvelők.hu-tól kapott “KV” kódot a jelentkezési űrlap első mezőjében feltüntetni szíveskedjen! Amennyiben “KV” kód nélkül regisztrál, jelentkezését töröljük, nem igazoljuk vissza! Amennyiben HIBÁS “KV” kóddal regisztrál, a képzést kiszámlázzuk!
 • A regisztrációt a “KV kód” ellenőrzése után e-mail címére 3 munkanapon belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló e-mailben megkapja a képzés elkezdéséhez szükséges információkat és a belépési kódokat képzési portálunkhoz, a képzést elkezdheti.  Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban.

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

 • 8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör – NGM/72-1462/2017
 • 10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ – NGM/76-1084/2017
 • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók – BP-10/2018

A KÉPZÉS MENETE: A képzés során internet kapcsolattal rendelkező számítógépén előre meghatározott sorrendben kell végignézni, végighallgatni számviteli továbbképzésünk során készült videofilmeket. Amennyiben az összes filmet maradéktalanul végignézte, a képzés elvégzettnek minősül. A képzés elvégzéséről 10 munkanapon belül elektronikus úton küldünk hivatalos igazolást, ill. lejelentjük a hatóság felé.

SAJÁT IDŐBEOSZTÁS: A videofilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. VIZSGA, ÖNELLENŐRZŐ  KÉRDÉSEK NINCSENEK!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – (IOS) Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 63.0.3239.132), Mozilla Firefox (Verzió: 57.0.4) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Szja (90 perc): Az adózás rendjének újraszabályozásával összefüggő módosítások az Szja tv.-ben ▪ Módosuló és új fogalmak ▪ Az egyes jövedelmek adóztatására vonatkozó szabályok módosításai ▪ Költségelszámolással kapcsolatos szabályok változásai ▪ Módosuló adómentes juttatások és új adómentes rendelkezések ▪ KIVA ▪ Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás
Áfa (120 perc): Elektronikus adatszolgáltatás a számlák adatairól (számlázó programmal előállított számlák, nyomdai úton előállított számlák esetén) ▪ Belföldi összesítő jelentéssel kapcsolatos változások ▪ Adómérték csökkenések  ▪ Az Áfá-ra vonatkozó egyes eljárási szabályok beépülése az Áfa tv-be
Adóigazgatás (120 perc): Az adóigazgatási eljárás szabályainak megújítása ▪ Az új szabályozás koncepciója ▪ Az Air. és az Art. viszonya ▪ Az adóigazgatási eljárás alapelvei (Air., Art.) ▪ A Ket. helyébe lépő közigazgatási rendtartásról szóló törvény (Ákr.) rendelkezéseinek beépítése ▪ Az ellenőrzés megújuló szabályai ▪ Jogorvoslati eljárás ▪ Az adóigazgatás folyamata ▪ Az adókötelezettségek ▪ Egyes adóigazgatási eljárások ▪ Elévülés ▪ Jogkövetkezmények ▪ jogkövetkezmény alóli mentesülés ▪ Adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői tevékenység bejelentése ▪ Az állami adó- és vámhatóság által nyújtott szolgáltatások ▪ Mellékletek ▪ Önálló adóvégrehajtási törvény – Avt.
Termékdíj (30 perc): Termékdíj rendszer változásai 2018. ▪ Termékdíj módosítások ▪ Pontosítások

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A regisztráció a “KV” kóddal rendelkező  jelentkezők számára ingyenes! Az online képzés elkezdésének feltétele az előzetes regisztráció! A regisztrációt a megadott e-mail címére 3 munkanapon belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló e-mailben megkapja a képzés elkezdéséhez szükséges információkat és a belépési kódokat képzési portálunkhoz.  Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Amennyiben “AZ” kód nélkül regisztrál, jelentkezését töröljük! Amennyiben HIBÁS “KV” kóddal regisztrál, a képzést kiszámlázzuk! FIGYELEM! A kiválasztott kreditpontos online képzéseket a jelentkezési oldalon megjelölt határidőig  végezhetik el INGYENESEN! Amennyiben a képzést a megjelölt határidőn túl végzi el a képzés ingyenessége megszűnik,  kiszámlázzuk, és kizárólag a befizetett számla ellenében biztosítunk kreditpontos igazolásokat!Az  online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint az online kreditpontos képzéseket a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.