Környezetvédelmi termékdíj 2018. (e-learning)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

2018. január 1-jétől ismét számos területen változik a termékdíj szabályozás. A módosítás egyik fontos mozgatója az egységes jogértelmezés elősegítése és az európai uniós irányelvek változásainak hazai lekövetése. Szokásos éves konferenciánkból készült kreditpontos online képzésünkben a környezetvédelmi termékdíj sokak által ismert, nagy nevű szakértői mutatják be teljes körűen a termékdíjas szabályozást.

Ajánljuk képzésünket azoknak a regisztrált mérlegképes könyvelőknek, adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek, könyvvizsgálóknak, akik  kreditpontokat gyűjteni a 2018. képzési évre.

ELŐADÓINK >>

DEBRECZENI LÁSZLÓ főosztályvezető- helyettes, OKTF, Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság
FEKETE BALÁZS GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
TÁNCZOS ZOLTÁN főosztályvezető, NAV

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2018. március 15-től 2018. december 31-ig elérhető!

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint az online kreditpontos képzéseket a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

A KÉPZÉS ÁRA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

 • 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (NGM/164-182/2018.)
 • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-25/2018)

 

KÖTELEZŐ KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 1/787-7570 telefonszámon és az szervezes@systemmedia.hu e-mail címen.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

Környezetvédelmi termékdíj 2018. (Debreczeni László – 122 perc)
TÉMAKÖRÖK: Termékdíj módosítás – Termékdíj struktúra – Célok és indokok – Mögöttes jogszabályok – hazai – Egyéb jogszabályok – hazai – Termékdíj rendszer aktualitásai – Termékdíj rendszer változásai 2018. – Kapcsolt vállalkozás – Termékdíj rendszer változásai 2018. – WEEE – Termékdíj rendszer változásai 2018. – Műanyag bevásárló reklámtáska 2017 – 2018. – Sajtótermék – Egyéb nyomtatott anyag – Gazdasági reklám – Kivétel – Reklámhordozó papír áttekintés – Pontosítások – Termékdíjköteles termékek – Air. és új Art. – Pontosítások – Nem kell megfizetni – kötelezettnek – Nem kell megfizetni – kötelezett vevője nyilatkozattal szerez be – Nyilatkozati rendszer – De mi is az a ISSN szám – Gépjárműre vonatkozó kedvezmények – Díjtételek változásai – Nincs változás, de fontos! – Személyi hatály – Kötelezett – Saját célú felhasználás – Kötelezettség keletkezése – Vállalat irányítás – Termékdíj-kötelezettség – Ellátási lánc – termékdíj – Termék adminisztráció – Bejelentéstől …. nyilvántartásba vezetéséig – Ellenőrzés – Adóellenőrzés – Fontos ellenőrzési paraméterek – Ellenőrzés tartalmi elemi – Múlt rendezése, a jelen kontrollja – Szankciórendszer – Ellenőrzés általános szabályai

Környezetvédelmi termékdíj 2018. (Fekete Balázs – 120 perc)
TÉMAKÖRÖK: 1. A termékdíj fogalma, célja – 2. Változások 2018-tól – 3. Hogyan közelítsük meg a KT kapcsolatos feladatokat? – 4. Termékdíj-kötelezettségek részletes bemutatása – 4.1. Bejelentkezési, bejelentési, változás-bejelentési kötelezettség – 4.2. Termékdíj-megállapítási és nyilvántartás-vezetési kötelezettség – 4.3. Termékdíj-bevallási kötelezettség – 4.4. Befizetési kötelezettség – 4.5. Termékdíj-előleggel kapcsolatos kötelezettségek – 4.6. Számlán való feltüntetés bemutatása gyakorlat – 4.7. Nyilatkozat adási kötelezettség (reklámhordozó papírok) – 5. Csomagolószerek termékdíj-kötelezettsége – 6. Termékdíj szabályzat

Termékdíj egyes önálló jogintézményei (Tánczos Zoltán – 110 perc)
TÉMAKÖRÖK: Előadás témái – Átvállalás – Jogcím szerinti ügylet igazolása – Átvállalási szerződés – Átvállalás bejelentése – Átvállalás bevallása – Átvállalás nyilvántartása – Átvállalás 2017-18 – Nincs átvállalás – az eladó a kötelezett – Termékdíj raktár – Termékdíj raktár lehetséges folyamatok – Termékdíj raktár feltételei – Termékdíjat nem kell megfizetni – Nyilatkozat – Nyilvántartás – Visszaigénylés jogcímei – Visszaigénylés – Visszaigénylési jogcím

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint a kreditpontos képzést a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.