Környezetvédelmi termékdíj 2019. (e-learning)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Termékdíj konferenciánkból készült kreditpontos online képzésünkben bemutatjuk a teljes körű szabályozását, célunk, hogy segítséget nyújtsunk a vállalkozásoknak a bonyolult és sűrűn változó szabályrendszer, valamint a szerteágazó adminisztratív feladatok útvesztőjében. A kötelezettségek és a feladatok ismerete mellett nélkülözhetetlen az átgondolt, biztos alapokon nyugvó belső nyilvántartások kialakítása, amelyből megállapítható és alátámasztható a negyedéves termékdíj-fizetési kötelezettség.

TÉMAKÖRÖK

ELSŐ MODUL (59 perc):

MÁSODIK MODUL (56 perc):

HARMADIK MODUL (89 perc):

NEGYEDIK MODUL (60 perc):

ÖTÖDIK MODUL (62 perc):

ELŐADÓNK

  • Debreczeni László környezetvédelmi termékdíj szakértő.

A KÉPZÉS ELÉRHETŐSÉGE

  • A képzés 2019. június 1-től 2019. december 26. 23:59 percig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK

  • 7 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ  (PM/446-300/2019),
  • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-104/2019).

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA 2019.
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
(8 KREDIT) ADÓTÖRVÉNYEK 2019. A NAV SZAKÉRTŐIVEL
Kreditpontos online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>