Közbeszerzési Jogesetek – Közbeszerzési Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

A mindennapi közbeszerzési munkában egyre nagyobb szerepet kapnak a Közbeszerzési Döntőbizottság és az Európai Unió Bíróság döntései, melyek befolyásolják, kiegészítik a jogértelmezést. A számos jogesetből érdemes megismerni a legfontosabb európai eseteket és a legújabb trendeket, érdekességeket a hazai jogalkalmazás területéről. Az előadások során lehetőség van egy-egy téma esetjogának megismerésére, melyek vélhetően a legnagyobb érdeklődésre tartanak számot.


TUDÁSÁRÓL SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT A “BEVEZETÉS A KÖZBESZERZÉSBE (E-001831/2018/D001) – ÁLLAMILAG ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉS” C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

TÉMAKÖRÖK

Részekre bontás tilalma ▪ Alkalmassági kritériumok ▪ Kapacitást biztosító szervezet ▪ Aránytalanul alacsony ár ▪ Hiánypótlás, Szakember, mint értékelési szempont, Összességében legelőnyösebb ajánlat ▪ Elektronikus közbeszerzés ▪ Konzultáció

ELŐADÓINK

 • Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője,
 • Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella, LLM, közbeszerzési és európai jogi szakjogász.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2019. szeptember 24. (kedd)  10-15-ig, regisztráció 9-től!

A KÉPZÉS DÍJA

 • Részvételi díj: 29 900 Ft + ÁFA / fő.
 • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
 • 3 fogásos ebéd igényelhető 3 200 Ft + ÁFA / fő áron.
 • Amennyiben 2019. szeptember 20-ig regisztrál,
  20% KEDVEZMÉNNYEL 23 920 Ft + Áfa áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

TAKARÍTSON MEG 30% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 930 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

FÓKUSZBAN A KÖZBESZERZÉSI TÖRVÉNY VÁLTOZÁSAI ÉS JOGGYAKORLAT 2019-BEN
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
ÜZLETI SZERZŐDÉSEK ADÓTERVEZÉSE, ADÓJOGI, SZÁMVITELI SZEMPONTJAI
Online képzés Vadász Ivánnal
<< MOST MEGNÉZEM >>