Köznevelés 2020. – Változások, tapasztalatok – Webinárium az EMMI és az OH szakértőivel


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


2019. második félévében és 2020-ban is több jelentős jogszabály-módosítás történt a köznevelés rendszerében. Számos tanügyi – leginkább a tankötelezettség teljesítéséhez köthető – változás következett be, melynek során egyes ügyekben eljáró hatóságok, és maguk az eljárási szabályok is változtak. Ezenkívül a köznevelési és szakképzési rendszer különválásából is fakadtak jogszabály-módosítások. A pedagógusok illetménye terén is találkozunk pozitív változásokkal, mint az új ágazati illetménypótlék vagy a gyermek/tanulólétszám alapján differenciált vezetői pótlékemelés. Előadóink első kézből ismertetik a jogszabályi változásokat, próbálnak segítséget nyújtani az új rendszerhez!

A képzést valós időben Microsoft Teams-en keresztül tudja megnézni!

TÉMAKÖRÖK

A nemzeti köznevelésről szóló törvény és végrehajtási rendeletei legújabb módosításai ▪ Egyéni munkarend engedélyezése felmentés az óvodába járási kötelezettség alól, a tankötelezettség megkezdésének elhalasztása részletszabályai és gyakorlati tapasztalatai konkrét ügyek kapcsán ▪ Mely szervek fogják a jövőben meghatározni az iskolai körzethatárokat, tartják nyilván az egyedi megoldásokat alkalmazó (volt alternatív) köznevelési intézményeket ▪Mit lehet tudni a köznevelés rendszerében maradó szakképző intézményekről ▪ Milyen illetményemelések valósultak meg a köznevelési ágazatban 2020-ban  ▪ Konzultáció

ELŐADÓINK

  • Dr. Madarász Hedvig főosztályvezető, Emberi Erőforrások Minisztériuma,
  • Dr. Szikora Ágnes Tanügyigazgatási Főosztály vezetője, Oktatási Hivatal

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 22 420 Ft + Áfa / fő.

    


Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. október 8. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9-től!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK AZ ONLINE KONFERENCIÁRA

  • A rendezvényközvetítés (webinárium) valósidőben MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes).
  • A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak.
  • A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás.
  • A rendezvény előtt 1 nappal a hallgatóknak kiküldjük az MS Teams megnyitásához szükséges linket. A webináriumba a rendezvény megkezdése előtt 30 perccel tud csatlakozni.
  • Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

FIZETÉSI FELTÉTELEK: A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, a képzés előtt 8 nappal SZÁMLÁT küldünk. Kérjük a számlát a fizetési határidőig, legkésőbb a képzés napjáig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni.
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 9. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE, A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI
ONLINE MUNKAJOGI KÉPZÉS AZ FKMB BÍRÓJÁVAL
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS GYAKORLATA - ÁKR - KP
ONLINE JOGI TOVÁBBKÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>