Kulcskérdések a munkaügyben a járványveszély idején – Online képzés dr. Kártyás Gáborral


Kategóriák


Dr. Kártyás Gábor képzésében olyan kulcskérdéseket szedett össze, amelyek a munkahelyi működés szempontjából a mostani járványveszélyes helyzetben kifelyezetten fontosak, egy ilyen nagyon nehéz foglalkoztatási helyzetben különösen felértékelődnek.

  • A keresőképtelenséggel kapcsolatos kérdések,
  • A munkaszerződés módosítása,
  • A munkaidő, a munkaidőkeret,
  • A bérezési rendszer,
  • A munkaviszony megszüntetése.

A képzés tematikusan kereshető, szeptember 30-ig korlátlanul elérhető!

System_media_2020

TÉMAKÖRÖK

Keresőképtelenséggel kapcsolatos kérdések – Ellenőrzési lehetőségek és díjazás – A munkaszerződés módosítása – A munkaviszony módosítása – Munkaszerződéstől eltérő foglalkoztatás – A munkaidő, munkakeret – Rendelkezés a munkaidőről – A munkaidő-beosztása – Kötetlen munkarend – A munkaidő mértéke – A munkaidőkeret – A teljesítendő munkaidő meghatározása – Elszámolás egyenlőtlen munkaidő-beosztásban – Legfontosabb mentesülési jogcímek – A bérezési rendszer – Alapbér – Minimálbér – Hogyan változtatható a munkabér? – Az állásidőre járó díjazás – Bérpótlékok – eltérési lehetőségek – A munkaviszony megszüntetése – A megszűnés esetei – Nyilatkozatok közlése – A felmondás indokai munkáltatói felmondásnál – A felmondás indokai munkavállalói felmondásnál – Hogyanszövegezzük meg az indoklást? – A rendkívüli felmondás esetei – A rendkívüli felmondás határideje

ELŐADÓNK

  • Dr. Kártyás Gábor munkajogász, Opus Simplex, egyetemi adjunktus, PPKE, társadalombiztosítási és munkaügyi főtanácsadó Kúria

A KÉPZÉS ELÉRHETŐSÉGE ÉS IDŐTARTAMA

  • A képzést április 2-tól 2020. szeptember 30-ig tudja elérni korlátlan hozzáféréssel.
  • A képzés időtartama: 160 perc, 2 modulban.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 16 900 Ft + Áfa

TEMATIKA - NÉZZEN BELE A KÉPZÉSBE!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

(16 KREDIT) ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2020.
KÖNYVELŐIRODÁK, ADÓSZAKÉRTŐK, ADÓTANÁCSADÓK ONLINE, KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>