Magyarok foglalkoztatása külföldön – Külföldiek magyarországi foglalkoztatása – Adóreggeli Siklós Mártával


Helyszín
Radisson BLU Béke Hotel **** (1067 Budapest, Teréz krt. 43.)


Kategóriák


SiklosMartaSzakértő előadóink bemutatják mindkét oldal adó, társadalombiztosítási és munkajogi szempontú szabályozását és felhívják a figyelmet az esetleges kockázatokra.

FIGYELEM, HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
Új helyszín: Radisson BLU Béke Hotel ****

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. április 7. (csütörtök), 9-12-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + áfa / fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. március 31-ig regisztrál,
    20% KEDVEZMÉNNYEL 13 520 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
  • Amennyiben 2016. április 1-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    30 % KEDVEZMÉNNYEL 11 830 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

Napjainkban a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacot erőteljes mozgás jellemzi. A munkanélküliség, a bérek reálértékének csökkenése, vagy a jobb megélhetési és szakmai lehetőségek mind hozzájárulnak a magyar munkaerő folyamatos elvándorlásához. Ugyanakkor megfigyelhető az is, hogy a külföldi vállalatok közép- és felsővezetőiket, képzett munkatársaikat küldik hazánkba munkavégzési célból. Előadóink bemutatják mindkét oldal adó, társadalombiztosítási és munkajogi szempontú szabályozását és felhívják a figyelmet az esetleges kockázatokra.

Hazai és nemzetközi elméleti háttér bemutatása ▪ Adójogi illetőség kérdése ▪ Személyi jövedelemadó kötelezettség helyének megállapítása ▪ Nem önálló tevékenységre vonatkozó szabályok az OECD modellegyezmény alapján ▪ Kettős adóztatás elkerüléséhez alkalmazott módszerek ▪ Cafeteria juttatások értelmezése nemzetközi viszonylatban ▪ TB kötelezettség Magyarországon ▪ Koordinációs szabályozás az Európai Unióban ▪ Kiküldetés, határ menti ingázók, párhuzamos munkavégzés ▪ TB kötelezettség EU-n kívül ▪ Gyakorlati példák ▪ Adókockázatok, telephely, gazdasági munkáltató ▪ Munkajog hazai és EU szinten ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.