Munkahelyi szankciók, kárigények a munkavállalóval szemben, bírói gyakorlat – Jogi képzés dr. Kártyás Gáborral és az FKMB bírójával


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


mje_fsz


A képzés
Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvénye!

systemmedia_áll_kicsi

kulisity_mariadr-kartyas-gaborNem lehet egyetlen hibáért megválni egy egyébként jó dolgozó munkavállalótól. El kell fogadnunk, hogy esetenként még a precíz emberek is hibázhatnak. De melyik a megfelelő fegyelmezési eszköz? Mire ad lehetőséget a Munka Törvénykönyve? Az előadás bemutatja a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. március 9. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. február 22-ig regisztrál,
40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron,
amennyiben 2017. március 3-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.

TAKARÍTSON MEG 50% MOST!

Amennyiben 2017. március 6-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak, 50 % KEDVEZMÉNNYEL 14 950 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

MUNKAJOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE,
A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI

<< Jelentkezzen itt >>

ONLINE JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

MUNKAJOG:

JOG:

KÖZBESZERZÉS:

Nem lehet egyetlen hibáért megválni egy egyébként jó dolgozó munkavállalótól. El kell fogadnunk, hogy esetenként még a precíz emberek is hibázhatnak. De melyik a megfelelő fegyelmezési eszköz? Mire ad lehetőséget a Munka Törvénykönyve? Az előadás bemutatja a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát.

TÉMAKÖRÖK: A munkavállalói kötelezettségszegések típusai ▪ A lehetséges szankciók ▪ A figyelmeztetés alkalmazása és jogi jelentősége ▪ Egyéb hátrányos jogkövetkezmények: a fegyelmi büntetések ▪ A fegyelmi megállapodás lényegi elemei ▪ A munkaviszony megszüntetése magatartásbeli okból ▪ Felmondás és azonnali hatályú felmondás ▪ Ha a munkavállaló kárt okoz: a kárfelelősség alapesete ▪ A munkavállaló kárfelelősségének terjedelme ▪ A kárigény érvényesítése a munkavállalóval szemben: fizetési felszólítás, munkaügyi per, munkabérből való levonás, munkavállalói biztosíték ▪ A tartozáselismerő nyilatkozat jelentősége ▪ A pénz-, és értékkezelő felelőssége ▪ A megőrzési felelősség feltételei és érvényesítése ▪ A leltárfelelősség, a leltárfelelősségi megállapodás, leltárhiány jogkövetkezménye ▪ A bűncselekménnyel okozott kár ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>