Munkaidő, munkabér, munkaszerződés dr. Kártyás Gáborral – HR- és munkaügyi vezetők Országos Konferenciája


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Az előadás részletesen foglalkozik az MT munkaidőre, munkabérre, munkaszerződésre vonatkozó szabályaival, továbbá a gyakran előforduló speciális élethelyzetek munkaügyi feladataival. HR ügyintézéssel és a munkaüggyel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

TÉMAKÖRÖK

A munkaidő mértékének meghatározása * Mit írjunk a munkaszerződésbe? * A napi 8 óránál hosszabb munkaidő esetei * A rövidebb teljes munkaidő és a részmunkaidő különbsége * A munkaidő-beosztásának meghatározása * Hogyan kell előre elkészíteni a beosztást? * Hogyan kerülhetőek el a túlórák? * Munkaidő-beosztása egyenlőtlenül * Hogyan kell munkaidőkeretet bevezetni, alkalmazni, elszámolni? * Pihenőidők: munkaközi szünet, napi és heti pihenőidő * Mit jelent a rendkívüli munkaidő? * Megállapodás az önként vállalt túlmunkáról * Ügyelet és készenlét szabályos elrendelése * Szabadság kiadása és elszámolása * A fizetés nélküli szabadságok szabályai * Egyéb fizetett és nem fizetett távollétek * A munkaidő nyilvántartásával kapcsolatos feladatok * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

ELŐADÓINK

  • Dr. Kártyás Gábor munkajogász,
  • Dr. Takács Gábor munkajogász.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. szeptember 25. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 21 700 Ft + Áfa / fő.
  • Ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron.

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 1 000 FT MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

(16 KREDIT) ADÓ/SZÁMVITEL 2019.
ONLINE KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
(4 KREDIT) NONPROFIT, CIVIL SZERVEZETEK ADÓZÁSA 2019.
ONLINE KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>