Munkaidő, pihenőidő és a munka díjazása – Miért és mennyit kell fizetni munkaviszonyban? – Munkajog dr. Kártyás Gáborral


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


mje_fsz


A képzés
Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvénye!

systemmedia_áll_kicsi

dr-kartyas-gaborNincs a munka világának annyi kérdést, ellenérzést felvető területe, mint a munkaidő meghatározása, és az azért fizetett, vagy éppen nem fizetett díjazás kérdése. A hatékony munkavégzés elengedhetetlen feltétele a munka- és a pihenőidő helyes arányának megállapítása. Előadóink gyakorlati oldalról közelítik meg a témát, és válaszolják meg a felvetődött kérdéseket.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. január 19. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 2800 Ft + áfa /fő
  • A Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezeti tagoknak: 14 950 Ft + Áfa/fő.
    (A tagok jelentkezéskor az egyleten keresztül megkapott kódot a jelentkezési lap kuponkód mezőjébe feltüntetni szíveskedjenek!)

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. január 11-ig regisztrál,
40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron,
amennyiben 2017. január 17-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.

TAKARÍTSON MEG 50% MOST!

Amennyiben 2017. január 17-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak, 50 % KEDVEZMÉNNYEL 14 950 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

MUNKAJOG:

JOG:

KÖZBESZERZÉS:

dr-kartyas-gaborDr. Kártyás Gábor munkajogász Opus Simplex Kft.

 

 

 


dr-kovacs-szabolcsDr. Kovács Szabolcs
munkajogász Opus Simplex Kft.

Nincs a munka világának annyi kérdést, ellenérzést felvető területe, mint a munkaidő meghatározása, és az azért fizetett, vagy éppen nem fizetett díjazás kérdése. A hatékony munkavégzés elengedhetetlen feltétele a munka- és a pihenőidő helyes arányának megállapítása. Előadóink gyakorlati oldalról közelítik meg a témát, és válaszolják meg a felvetődött kérdéseket.

TÉMAKÖRÖK: A munkaidő mértéke: teljes és részmunkaidő ▪ Hogyan kell beosztani a munkaidőt? ▪ A munkaidőkeret: hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet? ▪ A kötelező pihenőidők szabályos beosztása ▪ A rendkívüli munkaidő típusai és elszámolásuk ▪ Fizetett és fizetés nélküli szabadság ▪ A munkaidő nyilvántartása ▪ Mit tartalmazzon a munkaszerződés a  munkabérről? ▪ Az alapbér és a minimálbér ▪ A kötelező bérpótlékok rendszere ▪ Lehetőségek a bérpótlékok meghatározására ▪ Levonás a munkabérből ▪ A jogalap nélküli munkabér visszakövetelése ▪ Elszámolási kérdések ▪ Kérdések, konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd igényelhető: 2800 Ft + áfa /fő
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.