Munkaidő, pihenőidő, munkaidőkeret szabályai – HR-, Munkaügyi vezetők Országos Konferenciája


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Az előadás részletesen foglalkozik az MT 2019. évi munkaidőre, munkaidőkeretre vonatkozó szabályaival, továbbá a gyakran előforduló speciális élethelyzetek munkaügyi feladataival. HR ügyintézéssel és a munkaüggyel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

TÉMAKÖRÖK:

A munkaidő mértékének meghatározása * Mit írjunk a munkaszerződésbe? * A napi 8 óránál hosszabb munkaidőesetei * A rövidebb teljes munkaidő és a részmunkaidő különbsége * A munkaidő-beosztásának meghatározása * Hogyan kell előre elkészíteni a beosztást? * Hogyan kerülhetőek el a túlórák? * A munkaidő-beosztása egyenlőtlenül * Hogyan kell munkaidőkeretet bevezetni, alkalmazni, elszámolni? * A pihenőidők: munkaközi szünet, napi és heti pihenőidő * Mit jelent a rendkívüli munkaidő? * Megállapodás az önként vállalt túlmunkárólÜgyelet és készenlét szabályos elrendelése * A szabadság kiadása és elszámolása * A fizetés nélküli szabadságok szabályai * Egyéb fizetett és nem fizetett távollétek * A munkaidő nyilvántartásával kapcsolatos feladatok * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

ELŐADÓINK

  • Dr. Kártyás Gábor munkajogi tanácsadó,
  • Dr. Takács Gábor munkajogász.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2019. május 14. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 24 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2019. május 9-ig regisztrál,
    21 700 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

Amennyiben 20189.  május 12-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

MUNKAVISZONY MEGSZŰNÉSE ÉS MEGSZÜNTETÉSE, BÍRÓI GYAKORLAT
Online képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Online munkajogi képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>