Munkajog 2016. – Jogi képzés az FMB bíróival


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A Munka törvénykönyve (Mt.) a jogalkalmazás egységesítése miatt módosult, az új szabályokat  2016 elején már alkalmazni kell.
A munkaidőt, pihenőidőt, szabadságot érintő módosítások mellett az egyik legfontosabb változás, hogy mostantól a munkavállaló azonnali hatályú felmondása – a munkáltató jogsértése – esetén is kötelezővé lesz a végkielégítés.

NÉZZEN BELE A TERVEZETT MÓDOSÍTÁSOKRÓL SZÓLÓ VIDEÓNKBA >>
(Dr. Kulisity Mária bíró, Fővárosi Munkaügyi Bíróság)

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. január 19. (kedd), 10-16-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő. Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2016. január 15-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre.
 • Amennyiben 2016. január 15-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!
 • Amennyiben Ön ÜGYVÉDJELÖLT vagy GYAKORNOK, 2016. január 15-ig
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

ONLINE KÉPZÉS:

Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre kedvezmény NEM vonatkozik!)

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉPZÉS AJÁNLÓ
AZ INGATLAN BÉRBEADÁSBÓL SZÁRMAZÓ
GYAKORLATI PROBLÉMÁK ÉS MEGOLDÁSUK
Online jogi képzés
dr. Fónyiné dr. Kazareczki Andrea
címzetes törvényszéki bíróval

JELENTKEZZEN ITT >>>

Szakértő előadóink bemutatják a Munka Törvénykönyve 2016-os módosításait. A konferencia részletesen foglalkozik a munkaviszony létesítésének, a munkaszerződés tartalmának gyakori kérdéseivel. Kitérünk arra, hogy milyen körben érvényesül a munkáltató egyoldalú szabályozási, utasítási lehetősége és milyen rugalmas foglalkoztatási lehetőségek adottak. Foglalkozunk a munkaszerződés módosítással, a munkaszerződés teljesítése során felmerülő munkavállalói magatartások szabályozásával, az esetleges kötelezettségszegések szankcionálásával. Végezetül a munkaviszony megszüntetés általános témaköreivel zárul az előadás: milyen formában, határidővel szüntethető meg a munkaviszony, milyen felmondási tilalmak, korlátozások érvényesülnek, mi a követendő eljárása a munkaviszony megszüntetés esetén, mi követelhető jogellenes megszüntetés esetén. Az előadók az immár három éves Munka Törvénykönyve eddig kialakult bírói gyakorlatára is kitérnek. 

TÉMAKÖRÖK: A munkaviszony létesítése, a munkaszerződés kötelező és eshetőleges tartalma ▪ A munkabér, a munkavégzési hely, a munkaidő meghatározása ▪ Határozott idejű munkaviszony létesítése: miként, meddig, hányszor ▪ A törvény szabályaitól való eltérés lehetősége a munkavállaló javára és hátrányára ▪ A munkáltatói szabályozás köre és tartalma ▪ A rugalmas foglalkoztatás lehetőségei ▪ Általános magatartás követelmények, a személyiségi jogok szabályozása, védelme ▪ A munkaszerződés módosítás kötelező és lehetséges esetei ▪ A munkaszerződés teljesítése ▪ A munkáltató utasítási joga és annak korlátai ▪ A munkavállaló magatartásának megítélése ▪ A munkaviszony megszüntetése ▪ A felmondások gyakorlata ▪ Eljárás és kifizetések a munkaviszony megszüntetés esetén ▪ A jogellenes megszüntetés jogkövetkezménye

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.