Munkaszerződés megkötése, módosítása és a munkaviszony megszüntetése – Munkaügyi Reggeli dr. Kártyás Gáborral


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Dr. Kártyás Gábor előadása részletesen foglalkozik a munkaviszony létesítésének, módosításának, a munkaszerződés tartalmának gyakori kérdéseivel. Célunk, hogy résztvevőink átfogó képet kapjanak a munkaszerződés kialakításának gyakorlati lehetőségeiről és buktatóiról. A munkaviszony megszüntetés témaköreiből megtudhatjuk milyen formában, határidővel szüntethető meg a munkaviszony, milyen felmondási tilalmak, korlátozások érvényesülnek, mi a követendő eljárás a munkaviszony megszüntetése esetén. Előzetesen is várjuk kérdéseiket!

TÉMAKÖRÖK

Munkaviszony létesítése, fenntartása * Tippek az alapvető munkaügyi dokumentumok összeállításához * Mit kell írásba foglalni? * Ki írja alá? * Az elektronikus dokumentumok a munkaviszonyban * A nyilatkozatok közlése távollévő vagy nem együttműködő munkavállaló esetén * Amit minden munkaszerződésnek tartalmaznia kell * Tippek a szerződéskötéshez * Elállás, próbaidő, díjazási elemek * A munkaszerződés módosítása * Munkaszerződés módosítás kötelező és lehetséges esetei * A kisgyermekes munkavállalók kötelező részmunkaideje * Átirányítás, helyettesítés, kiküldetés – hogyan lehetséges szerződés módosítás nélkül? * A munkaviszony megszüntetése * Mikor megegyezés, mikor felmondás? * A munkáltatói felmondás lehetséges indokai * Hogyan szövegezzük meg az indokolást? * A rendkívüli (azonnali hatályú) felmondás esetei * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

ELŐADÓNK

  • Dr. Kártyás Gábor munkajogász

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. november 19. (kedd), 10-13-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 22 700 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: bőséges üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők.
  • Háromfogásos ebéd igényelhető a rendezvény után 3 200 Ft + áfa /fő áron a szálloda éttermében.

TAKARÍTSON MEG 2 000 Ft MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: bőséges üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd igényelhető (3 200 Ft + Áfa áron) kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

(16 KREDIT) ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2019.
KÖNYVELŐIRODÁK, ADÓSZAKÉRTŐK, ADÓTANÁCSADÓK ONLINE, KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
KÜLFÖLDIEK FOGLALKOZTATÁSA MAGYARORSZÁGON - MAGYAROK FOGLALKOZTATÁSA KÜLFÖLDÖN 2019.
ONLINE SZAKMAI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>