Munkaszerződés – Munkaviszony létesítése szabályosan – Munkajog dr. Kártyás Gáborral


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Előadóink gyakorlati oldalról közelítik meg, hogy a munkaviszony létesítése során milyen tartalmi elemeket érdemes szabályozni, milyen esetben milyen munkaszerződést kössenek a felek, mit tartalmazzon a munkaköri leírás. Kitérnek a munkaszerződés módosításával, valamint a részmunkaidővel, távmunkával, egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos tudnivalókra is.

ELŐADÓINK >>

DR. KÁRTYÁS GÁBOR
munkajogász, Opus Simplex Kft.

DR. KOVÁCS SZABOLCS
munkajogász, Opus Simplex Kft.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. május 24. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. május 22-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

Amennyiben 2017. május 22-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron,
jelentkezhet rendezvényünkre!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

Az ONLINE KÉPZÉST korlátlanul elérhető, visszanézhető 2017. december 31-ig!
Csoportos továbbképzésre is ajánljuk!

ONLINE JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁS!
Jogi továbbképzés

 

ITT AZ ÚJ KÖZIGAZGATÁSI PERRENDTARTÁS!
Jogi továbbképzés

 

Amit minden munkaszerződésnek tartalmaznia kell ▪ Hogyan írjunk profi munkaszerződést ▪ Mit írjunk a munkaszerződésbe és mit a tájékoztatóba ▪ Díjazás a munkaszerződésben: alapbér és egyéb bérelemek ▪ A munkakör és a munkaköri leírás ▪ A próbaidős szabályos kikötése, alkalmazása ▪ Fegyelmi felelősség, bérpótlékok és egyéb új lehetőségek a munkaszerződésben ▪ Hogyan térhet el a munkaszerződés a törvénytől ▪ Feketelista: amit tilos kikötni a szerződésben ▪ A munkaszerződés módosítása: mikor kötelező, mikor nem szükséges ▪ Munkaszerződés határozott időre: mire figyeljünk ▪ Részmunkaidő, behívásos munkaviszony, munkakör-megosztás, távmunka ▪ Szóbeli munkaszerződés? Egyszerűsített foglalkoztatás ▪ Vezető állású munkavállalók munkaszerződése ▪ A Munka Törvénykönyve elfogadás alatt álló változásai ▪ Konzultáció – Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>