Munkaügyi, munkavédelmi ellenőrzés, hatósági eljárás 2020. – Munkaügyi Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A munkaügyi ellenőrzés a hatósági ellenőrzések egyik formája, amely sok izgalmat, aggódást, nyugtalanságot jelent az ellenőrzéssel érintett egyéni vállalkozók, vagy a vállalkozások számára. Az ellenőrzésnek vajon mindig félelmet kell-e keltenie? Erre a kérdésre is válaszol Dr. Ferge Zsigmond ügyvéd előadása, amikor bemutatja a munkaügyi ellenőrzés és az azt esetlegesen követő hatósági eljárás fázisait és azok lehetséges következményeit az ügyfél és a hatóság oldaláról.

Az előadás a jogszerű foglalkoztatás követelményein túl kitér a munkavédelmi és munkaügyi hatósági ellenőrzés 2020. évi ellenőrzési irányelveire is.

TÉMAKÖRÖK

A munkavégzésre irányuló jogviszonyok elhatárolásának időszerű kérdései, a munkaviszony minősítő jegyei ▪ A munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996. évi LXXV. törvény (Met.) alapfogalmai ▪ Kis és középvállalkozások, egyszerűsített foglalkoztatás, egyszerűsített munkaügyi ellenőrzés ▪ A Met. 2019. évi módosításai ▪ A foglalkoztatásra irányuló jogviszonyok minősítése ▪ A munkaügyi ellenőrzés és a munkaügyi hatósági eljárás ▪ A munkaügyi hatóság hatásköre és intézkedései ▪ A munkaügyi bírság ▪ Harmadik országbeli állampolgárok magyarországi foglalkoztatása ▪ A hatósági nyilvántartás ▪ A munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzés irányelvei 2020. ▪ Az ellenőrzések várható tárgykörei ▪ Az Európai Bíróság vonatkozó ítéletei ▪ Néhány példa a vállalkozások foglalkoztatási gyakorlatából ▪ Szakmai konzultáció

ELŐADÓNK

  • Dr. Ferge Zsigmond munkajogász, óraadó PTE ÁJK (korábban a munkaügyi ellenőrző hatóság igazgató-helyettese)

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. november 27. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
  • Ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron.
  • Amennyiben 2019. november 20-ig regisztrál,
    25% KEDVEZMÉNNYEL 22 425 Ft + Áfa áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 30 % MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 930 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
(E-001831/2018/D009)
ÁLLAMILAG ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Online munkajogi képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>