Munkaviszony megszűnése és megszüntetése, bírói gyakorlat – Munkaügyi konferencia dr. Kártyás Gáborral


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Évek óta a legtöbb munkaügyi per a munkaviszony megszűnése, megszüntetése jogszerűségével kapcsolatos.

Előadásunk célja, hogy átfogó képet adjon a résztvevőknek a munkaviszony lezárására vonatkozó szabályokról, gyakorlati szemszögből. Bemutatjuk a megszűnés eseteit, és sorra vesszük, a felek milyen jogcímeken tudják megszüntetni a munkaviszonyt.

Az egyes lehetőségek ismertetésével a résztvevők képesek lesznek kiválasztani, hogy egy konkrét tényállásra melyik megszüntetési módot célszerű alkalmazni, bemutatva azok előnyeit, kockázatait.

HA NEM TUD ELJÖNNI, VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

FŐBB TÉMAKÖRÖK:

A munkaviszony megszűnésének esetei ▪ Teendők a határozott idejű szerződés lejártakor ▪ Mikor jogszerű a határozott idejű foglalkoztatás? ▪ A munkáltató jogutód nélküli megszűnése ▪ Amit minden munkaviszony megszüntetésnél be kell tartani ▪ A megszüntetés írásba foglalása, keltezése, aláírása, közlése ▪ Megszüntetés közös megegyezéssel ▪ A közös megegyezés megtámadása ▪ Megszüntetés a próbaidő alatt – mire figyeljünk? ▪ A felmondás közlése, a felmondási idő ▪ Eljárás a munkaviszony végén, elszámolás, munkakör-átadás ▪ A jogellenes munkaviszony megszüntetés szankciói ▪- Konzultáció a résztvevők kérdései alapján

ELŐADÓINK:

  • Dr. Kulisity Mária bíró Fővárosi Törvényszéki Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium
  • Dr. Kártyás Gábor munkajogi tanácsadó, Opus Simplex Kft.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2018. november 19. (hétfő), 10-15-ig, regisztráció 9:30-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2018. november 15-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2018. november 15-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
17 940 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

VÁLASSZA A KONFERENCIÁBÓL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉST!

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSA ÉS HASZNÁLATA
Online képzés a NISZ és a NAV szakértőivel
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Online munkajogi képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>