Munkaviszony megszűnése és megszüntetése, bírói gyakorlat – Online munkajogi képzés


Kategóriák


Évek óta a legtöbb munkaügyi per a munkaviszony megszűnése, megszüntetése jogszerűségével kapcsolatos.

2018 novemberében megrendezett konferenciából készült online képzés célja, hogy átfogó képet adjon a résztvevőknek a munkaviszony lezárására vonatkozó szabályokról, gyakorlati szemszögből. Bemutatjuk a megszűnés eseteit, és sorra vesszük, a felek milyen jogcímeken tudják megszüntetni a munkaviszonyt.

Az egyes lehetőségek ismertetésével a résztvevők képesek lesznek kiválasztani, hogy egy konkrét tényállásra melyik megszüntetési módot célszerű alkalmazni, bemutatva azok előnyeit, kockázatait.

FŐBB TÉMAKÖRÖK:

A munkaviszony megszűnésének esetei ▪ Teendők a határozott idejű szerződés lejártakor ▪ Mikor jogszerű a határozott idejű foglalkoztatás? ▪ A munkáltató jogutód nélküli megszűnése ▪ Amit minden munkaviszony megszüntetésnél be kell tartani ▪ A megszüntetés írásba foglalása, keltezése, aláírása, közlése ▪ Megszüntetés közös megegyezéssel ▪ A közös megegyezés megtámadása ▪ Megszüntetés a próbaidő alatt – mire figyeljünk? ▪ A felmondás közlése, a felmondási idő ▪ Eljárás a munkaviszony végén, elszámolás, munkakör-átadás ▪ A jogellenes munkaviszony megszüntetés szankciói

ELŐADÓINK:

  • Dr. Kulisity Mária bíró Fővárosi Törvényszéki Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium
  • Dr. Kártyás Gábor munkajogi tanácsadó, Opus Simplex Kft.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA

  • 2018. november 26-tól 2019. március 31-ig elérhető.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 18 900 Ft + Áfa / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSA ÉS HASZNÁLATA
Online képzés a NISZ és a NAV szakértőivel
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Online munkajogi képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>