Pénzbeli ellátásokat érintő változások 2020. – Munkaügyi Vezetők Konferenciája


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő 2020. évi változások érintik a társadalombiztosítási kifizetőhelyi ügyintézők, a foglalkoztatók, valamint könyvelők munkáját. A várható új Tbj. rendelkezései, valamint az Mt. módosításai számos pontban kapcsolódnak a pénzbeli ellátásokhoz. Előadónk gyakorlati példákon keresztül mutatja be az Önöket érintő változásokat!

A konferencia összes témakörét a jogszabályok elfogadásának ütemében folyamatosan aktualizálunk!


MUNKÁJÁHOZ SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
< SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK (E-001831/2018/D004) >
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

TÉMAKÖRÖK

A 2020-ra vonatkozó, már kihirdetett változások * Örökbefogadói díj * Az újonnan bevezetendő pénzbeli ellátással összefüggő módosítások * Hogyan alakul át a társadalombiztosítás rendszere? * Ki jogosult nevelőszülői gyermekgondozási díjra? * Hogyan válhat jogosulttá a nagyszülő gyermekgondozási díjra? * A 4 féle jogosultsági feltételekkel igénybe vehető gyermekgondozási díj * Egyedülállóság fogalmának megjelenése a törvényben * Minimálbér emelkedésével összefüggő változások * Saját háztartásban nevelés fogalmának bővülése * Az új Tbj. hatálybalépése milyen hatással van a pénzbeli ellátásokra * Kedvezmények érvényesítése * Szakmai konzultáció

ELŐADÓNK

  • Bagolyné Hampó Anita társadalombiztosítási szakértő.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. december 16. (hétfő), 10-15-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 22 700 Ft + Áfa / fő.
  • Ebéd igényelhető 3 990 Ft + áfa /fő áron.

TAKARÍTSON MEG 1 000 Ft MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
21 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
A CSOPORTOS TÁRSASÁGI ADÓALANYISÁG JOGINTÉZMÉNYE - KAPCSOLT VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSI PROBLÉMÁI
ONLINE SZAKMAI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>