Pénzkövetelések behajtásának biztosítása és gyorsítása az új polgári törvénykönyv alapján – Jogi képzés dr. Kerepesy Krisztián bíróval


Helyszín
Radisson BLU Béke Hotel **** (1067 Budapest, Teréz krt. 43.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. szeptember 29. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.
Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 3 600 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2015. szeptember 25-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron  jelentkezhet rendezvényünkre.
 • Amennyiben 2015. szeptember 25-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

ONLINE KÉPZÉS:

Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre kedvezmény NEM vonatkozik!)

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzéseink kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

KÉPZÉSAJÁNLÓ:

************************************************************
A konferenciáinkból készült ONLINE képzések:

 • Dr. Kerepesy Krisztián bíró, Pesti Központi Kerületi Bíróság
dr. Kerepesy Krisztián

dr. Kerepesy Krisztián

Előadónkról: Dr. Kerepesy Krisztián 1980-ban született, 2003-ban “summa cum laude” avatták doktorrá az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Szakvizsgáit 2007-ben tette le “kitűnő” eredménnyel. 2003-tól fogalmazóként, 2007-től bírósági titkárként, 2009-től bíróként dolgozik. Bírói kinevezése után a Pesti Központi Kerületi Bíróságon vagyonjogi ügyeket tárgyalt, 2012. áprilisától a Közigazgatási és Igazságügyi minisztériumban az új Ptk. megalkotásáért felelős munkacsoport tagja berendelt bíróként. 2013. január 1-től a Fővárosi Törvényszékre felrendelt bíróként másodfokú bírói munkát végez.

Képzésünket ajánljuk:

 • ügyvédeknek, jogi képviselőknek,
 • gazdasági vezetőknek, cégvezetőknek,
 • behajtási, követeléskezelési szakembereknek.

A cégek eredményes működésének legnagyobb akadályai a kifizetetlen számlák… Ismerje meg, hogy az új Polgári Törvénykönyv és az eljárási jogszabályok, milyen (legális…) lehetőségeket adnak az Ön kezébe ahhoz, hogy lehetőség szerint minél jobban bebiztosítsa és meggyorsítsa pénzköveteléseinek a behajtását!

Lapozzon bele a rendezvény szakmai anyagába!

A pénztartozás, a késedelmi kamat, a 40 EUR költségátalány ▪ Amit már nem lehet: a fiduciárius biztosítékok (biztosítéki opció, engedményezés, stb.) ▪ Amit (általában) nem érdemes: a tulajdonjog fenntartása ▪ A jelentősen megváltozott. zálogjog. Az óvadék, a kezesség, a garancia. A tartozáselismerés ▪ A faktoring és az engedményezés új fogalma ▪ Mire jók az általános szerződési feltételek (ÁSZF)? ▪ Mire jó egy közokiratba / teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt szerződés? ▪ Az ideiglenes intézkedés, a biztosítási intézkedés. A végrehajtási záradék előnyei ▪ Dióhéjban a váltó előnyeiről és a felhatalmazásos inkasszóról ▪ A követelés behajtása másoktól: örökösök, (volt) tagok, vezető tisztségviselők ▪ KONZULTÁCIÓ

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 3 600 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.