Protokoll, Stílus az üzleti életben – Dr. Schiffer Miklós előadása


Helyszín
Hotel Arena **** (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)


Kategóriák


“A stílusosság az egész embert, az egész személyiséget körüllengő életérzés. A stílus több, mint divatos megjelenés, több a trendek naprakész ismereténél és az annak megfelelő ruházkodásnál. Stílusos az, akiből árad valami pontosan meg nem fogalmazható magabiztosság, aki tudja, hogy milyen képet akar kialakítani magának és másoknak is önmagáról… A stílus maga az ember!”  (Schiffer Miklós) 

schiffer_miklosMindannyian tudjuk, hogy az üzleti életben a siker nem csupán a szakmai tudásunkon, hanem sok apró finomságon is múlik. Az öltözködésünk és viselkedésünk része a lényünknek. Érdemes ezért figyelni, különösen az üzleti életben, az írott és íratlan viselkedési szabályokra, valamint arra, hogy jól összeválogatott, helyesen kombinált, az alkalomhoz illeszkedő olyan ruházatot viseljünk, amely korunknak, testalkatunknak és élethelyzetünknek is megfelelő.
A szakmai nap célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a mindennapi és az üzleti életben való sikeres részvételhez szükséges ismereteket, illem, etikett és protokolláris szabályokat, és megismerjék miként használható az öltözködés, mint kommunikációs eszköz.

Tudja Ön?

…,hogy megengedhető-e a rövid ujjú ing, a világos öltöny?
…,hogy lehet-e nyakkendő nélkül megjelenni?
…,hogy milyen hosszú lehet a szoknya?
…,hogy megengedhető-e a dekoltázs?
…,hogy mellőzhető-e  a harisnya?
…,hogy mikor kell melltartót viselni?
…,hogy milyen kombinációk és színek engedhetők meg egy hivatalos estén?
…,hogy mit lehet és mit kell viselni egy állásinterjún?
…,hogy milyen kiegészítők hordhatók?
…,hogy mi a fehér ing mondanivalója?
…,hogy hogyan kell átnyújtani egy névjegykártyát?
…,hogy mikor engedhető meg a tegezés?

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. december 12. (hétfő), 9-17-ig, regisztráció 8:30 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő  – Ebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2016. december 1-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron,

amennyiben 2016. december 2. és 2016. december 8. között regisztrál,
20% KEDVEZMÉNNYEL 23 920 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

Takarítson meg 50% még MA!

Amennyiben 2016. december 8-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
50 % KEDVEZMÉNNYEL 14 950 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

schifferdr. Schiffer Miklós – A divat, az öltözködési kultúra és a vizuális kommunikáció területén az ország egyik legismertebb és legelfogadottabb szaktekintélye. Nevéhez fűződik a SCHIFFER CONSULTING rendszer, ezen belül az esztétikai profizmus elmélet, a jól megválasztott vizuális kommunikációval elérhető tökéletes megjelenés elméleti és gyakorlati módszere.
Az öltözködési kultúra és a vizuális kommunikáció területén az ország egyik legismertebb és legelfogadottabb szaktekintélye. Nevéhez fűződik a SCHIFFER CONSULTING rendszer, ezen belül az esztétikai profizmus elmélet, a jól megválasztott vizuális kommunikációval elérhető tökéletes megjelenés elméleti és gyakorlati módszere. Számos világmárka hazai forgalmazója. A 90-es évek közepe óta tart lenyűgöző előadásokat cégeknek, egyetemeknek és segíti az ország elismert üzletembereit, politikusait tanácsaival. 2015 novemberében és decemberében megjelent a Férfiaknak és Nőknek szánt új könyvei 2 hét alatt fogytak el az üzletek polcairól…
www.budapestbackstage.com

andreka-domonkosAndréka Domonkos Protokoll, viselkedéskultúra, üzleti etikett protokoll tanácsadó

“A stílusosság az egész embert, az egész személyiséget körüllengő életérzés. A stílus több, mint divatos megjelenés, több a trendek naprakész ismereténél és az annak megfelelő ruházkodásnál. Stílusos az, akiből árad valami pontosan meg nem fogalmazható magabiztosság, aki tudja, hogy milyen képet akar kialakítani magának és másoknak is önmagáról… A stílus maga az ember!”  (Schiffer Miklós)
Mindannyian tudjuk, hogy az üzleti életben a siker nem csupán a szakmai tudásunkon, hanem sok apró finomságon is múlik. Az öltözködésünk és viselkedésünk része a lényünknek. Érdemes ezért figyelni, különösen az üzleti életben, az írott és íratlan viselkedési szabályokra, valamint arra, hogy jól összeválogatott, helyesen kombinált, az alkalomhoz illeszkedő olyan ruházatot viseljünk, amely korunknak, testalkatunknak és élethelyzetünknek is megfelelő.
A szakmai nap célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a mindennapi és az üzleti életben való sikeres részvételhez szükséges ismereteket, illem, etikett és protokolláris szabályokat, és megismerjék miként használható az öltözködés, mint kommunikációs eszköz.

9:00-12:30   Andréka Domonkos, protokoll tanácsadó

 • Protokoll, viselkedéskultúra, üzleti etikett
 • A viselkedés helye a kommunikációban
 • A megszólalás hitelessége: tegezés, magázás, megszólítás szóban és írásban
 • Tárgyalási protokoll
 • Rendezvényi alkalmak
 • Valamint egyéb aktuális kérdések gyakorlati megoldása és javaslattétel a hibák elkerülésére

13:30-17.00  Dr. Schiffer Miklós , stílustanácsadó – Stílus az üzleti életben – Tökéletes és alkalomhoz illő megjelenéssel a sikerért!

 • Az esztétikai profizmus meghatározása, eszközei a megjelenésben, kommunikációban, munkában, együttműködésben
 • Változó világ, változó elvárások
 • A megjelenés szubjektív és objektív feltételei
 • Öltözködési rendszerek vázlata, egymáshoz való viszonyuk
 • Az öltözködés, mint kommunikációs eszköz
 • Utcai és üzleti öltözetek
 • Az alkalomhoz illő megjelenés, az öltözködésre és a viselkedésre vonatkozó szabályok
 • Elvárások, szokások, írott és íratlan szabályok

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények – Ebéd igényelhető: 2 800 Ft + áfa /fő
Jelentkezési feltételek:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.