Self Service Controlling – Az önkiszolgáló üzleti intelligencia a kontroller kezében – Kontrolling Konferencia


Helyszín
Hotel Arena **** (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)


Kategóriák


Szakértő előadóink rendezvényünk során arra a kérdésre fókuszálnak, amely a legnagyobb gondot jelenti a közép és nagy vállalatok kontrolling vezetői számára: milyen IT eszközökkel növelhető a kontrolling terület hatékonysága? Egy esettanulmányon keresztül – részben saját, részben mindenki számára elérhető eszközök használatával – mutatják be, hogy az önkiszolgáló üzleti intelligencia megoldások (pl.: folyamatok automatizálása, saját adatmodell építése) hogyan kínálnak testre-szabható megoldást a problémára.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2017. február 8. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. február 6-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.

TAKARÍTSON MEG 50% MOST!

Amennyiben 2017. február 6-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak, 50 % KEDVEZMÉNNYEL 14 950 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

  • Nagy Péter vezető tanácsadó Gordon & Webster Zrt.
  • Jancsy Krisztián tanácsadó Gordon & Webster Zrt.
  • Hécz Roland tanácsadó Gordon & Webster Zrt.

Előadóink, mint a kontrolling terület szakértői, a szakmai nap során arra a kérdésre fókuszálnak, amely a legnagyobb gondot jelenti a közép és nagy vállalatok kontrolling vezetői számára: milyen IT eszközökkel növelhető a kontrolling terület hatékonysága? Egy esettanulmányon keresztül – részben saját, részben mindenki számára elérhető eszközök használatával – mutatják be, hogy az önkiszolgáló üzleti intelligencia megoldások (pl.: folyamatok automatizálása, saját adatmodell építése) hogyan kínálnak testre-szabható megoldást a problémára.

TÉMAKÖRÖK: 

  • Adatintegráció: Adatbetöltés, adattisztítás bármilyen forrásból, legyen az EXCEL, CSV vagy adatbázis (MS Sql, Oracle, Sybase, Mysql, PostrgreSQL, dbase, stb.)
  • Modellbővítés egyszerűen: Mit tegyen, ha új dimenzióra, attribútumra vagy hierarchiára van szüksége?
  • Riporting: Ad-hoc lekérdezések pivot segítségével, testre szabott riportok a kockaérték függvény alkalmazásával, automatikus küldés, jogosultság kezelés
  • Adatbekérő felületek, azaz a controlling adatgyűjtés kiszervezése: A kontroller szabadon vezérelheti, hogy ki, mikor, milyen adatot szolgáltasson a CO felé, akár tény, akár tervadatot.
  • Tervezési variációk három felvonásban: Kétirányú tervharmonizáció (TopDown, BottomUp) ▪ TopDown bevétel tervezés, mely alapja a többi kalkulált elemnek ▪ Árrés tervezésa tulajdonosi elvárás ismeretében
  • BI: Adat-vizualizáció egyszerűen a Power BI segítségével

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.