Speciális munkajogi szabályok, állami bértámogatás szabályai vészhelyzetben (e-learning)


Kategóriák


A koronavírus járvány számos munkáltatót komoly kihívások elé állít. A foglalkoztatási helyzet megkönnyítésére a jogalkotó több speciális szabályt léptetett életbe, amelyek kifejezetten a járványveszély ideje alatt, illetve a közvetlenül azt követő időszakban alkalmazhatóak. Az előadás célja, hogy összefoglalja a veszélyhelyzetben alkalmazható speciális munkajogi szabályokat, kitérve az állami bértámogatás szabályaira is.

A képzés tematikusan kereshető, szeptember 30-ig korlátlanul elérhető!

TÉMAKÖRÖK

A járvánnyal kapcsolatos általános kérdések, a munkára képes állapot ellenőrzése ▪ Hogyan lehet eltérni a Munka Törvénykönyvétől a munkavállalóval kötött megállapodással? ▪ A munkaidő csökkentésének lehetőségei ▪ A munkaidőkeret és alkalmazása, a 24 havi munkaidőkeret lehetősége ▪ Szabadságolás, a munkavállaló helyezte a fizetés nélküli szabadság alatt ▪ A munkaszerződés módosítása, a munkáltató egyoldalú eltérési lehetőségei a munkaszerződéstől ▪ A csökkentett munkaidőben való foglalkoztatás állami támogatásának főbb szabályai ▪ Az állami bértámogatás szabályai ▪ A munkaidő csökkentése ▪ Foglalkoztatási követelmények ▪ A kérelem benyújtása

System_media_2020

ELŐADÓNK

  • Dr. Kártyás Gábor munkajogász, Opus Simplex, egyetemi adjunktus, PPKE, társadalombiztosítási és munkaügyi főtanácsadó Kúria

A KÉPZÉS ELÉRHETŐSÉGE ÉS IDŐTARTAMA

  • A képzést 2020. május 25-tól 2020. december 31-ig tudja elérni korlátlan hozzáféréssel.
  • A képzés időtartama: 140 perc, 2 modulban.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 16 900 Ft + Áfa

NÉZZEN BELE ONLINE KÉPZÉSÜNKBE!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP.
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

(16 KREDIT) ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2020.
KÖNYVELŐIRODÁK, ADÓSZAKÉRTŐK, ADÓTANÁCSADÓK ONLINE, KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>
SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>