Szakképzési hozzájárulás elszámolása 2018-2019. – Szakmai Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Változik a szakképzési hozzájárulás alapja 2019. január 1-jétől. Előadónk segít a gyakorlati problémákat okozó kérdések megválaszolásában, ismerteti a hatályos jogszabályokat, és a januártól alkalmazandó módosításokat is!

TÉMAKÖRÖK:

Kapcsolódó törvények, rendeletek ▪ A szakképzési hozzájárulás kötelezettjei, mértéke 2019-től ▪ Kötelezettség teljesítése ▪ Gyakorlati képzés szervezése tanulókkal, hallgatókkal, munkavállalókkal ▪ A szakképzési hozzájárulás visszatérítése, számviteli elszámolása ▪ Az előlegfizetés szabályai ▪ Az előleg és az éves elszámolás kapcsolata ▪ Egyéb szervezetek gyakorlati képzésének támogatása ▪ Konzultáció

ELŐADÓNK:

  • Lászlóné Szép Györgyi igazságügyi adó- és könyvszakértő

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2019. január 8. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 20 930 Ft + Áfa / fő.
  • Háromfogásos ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron.

JELENTKEZZENEK KEDVEZMÉNYES ÁRON MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 435 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA 2019.
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Munkajogi Képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>