Számlázási ügyintézői ismeretek (E-001831/2018/D004) – Államilag engedélyezett képzés


Kategóriák


Államilag engedélyezett képzés

A számlázási ügyintéző fő tevékenysége a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzése, illetve az azokban való közreműködés. Sokan dolgoznak ezen a területen minden szükséges végzettség nélkül, illetve sok esetben kisebb méretű cégeknél a számlázási feladatok az irodavezetőre hárulnak. Képzésünk célja, hogy gyakorlati segítséget, tudást nyújtsunk azoknak, akik most kezdik a számlákkal való ismerkedést, és szeretnének átlátni a pénzügyi folyamatokat, kötelezettségeket.

 • A képzés elvégzéséről állami tanúsítványt állítunk ki!

Gyakorlati képzésünket ajánljuk minden olyan érintett cég, intézmény munkatársainak, akik:

 • gyakorlatban is felhasználható szakmai képesítést szeretnének szerezni jelenlegi munkájukhoz,
 • vagy már szakmai képesítéssel akarnak jobb pozíciót megpályázni a magyar munkaerőpiacon.
 • A képzés nyilvántartásba-vételi száma: E-001831/2018/D004
 • Kiscsoportos képzés (max. 40 fő)!
 • Ez a képzés ÁFA-MENTES!!! (Tehát az áfával nem kell számolni.)

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018.

ELŐADÓINK

 • Bonácz Zsolt adótanácsadó, adószakértő,
 • Szolnoki Szabina mérlegképes könyvelő, közgazdász, ügyvezető E&Sz Accounting Kft.

SZAKMAI PROGRAM

 1. nap: Számlázási alapismeretek ▪ A számla funkciói ▪ Áfa tv. területi és tárgyi hatálya ▪ Ügyletek csoportosítása az Áfa tv. alkalmazásában ▪ Teljesítés helyének meghatározása és a teljesítés helyének jelentősége ▪ Adóigazgatási azonosításra való alkalmasság követelménye ▪ Adójogi teljesítési időpont meghatározásának szabályai ▪ Számlaadási kötelezettség alóli mentesülés esetei ▪ Számla típusai ▪ Számla kötelező adattartalma ▪ Számla módosítása, érvénytelenítése
 2. nap: Egyes ügyletek számlázása ▪ Időszakonkénti elszámolásra vonatkozó speciális szabályok ▪ Tárgyi eszköz értékesítés ▪ Ingatlan értékesítéssel kapcsolatos speciális adózási szabályok ▪ Ingatlan bérbeadás ▪ Előleg adózási fogalma ▪ Fordított adózás hatálya alá tartozó ügyletek köre ▪ Ingyenes ügyletek ▪ Tárgyi adómentességet élvező ügyletek ▪ Feltételhez kötött adómentességet élvező ügyletek

A KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI, HELYSZÍNEK

 • 2020. június 10-11. (szerda-csütörtök) 9-16:30-ig, regisztráció 8:30-tól! – Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

TAKARÍTSON MEG 10 EZER FT MÉG MA!

A KÉPZÉS DÍJA

 • Részvételi díj: 80 000 Ft / fő / 2 nap – A képzés ÁFA-mentes! A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz (büfé, 3 fogásos ebédek)!
 • Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,   70 000 Ft / fő / 2 nap áron jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

A JELENTKEZÉS FELTÉTELE

REGISZTRÁCIÓ ELŐTT KÉREM FIGYELEMBE VENNI A JELENTKEZÉSI FELTÉTELEKET!

A kiscsoportos (max. 40 fő) képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után! A részvételi díjat a mellékelt előlegbekérőnk alapján, az előlegbekérő keltétől számított 8 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni, de legkésőbb a képzés előtt 5 munkanappal. A fizetési határidő letelte után a jelentkezést töröljük!

VÁLASSZON IDŐPONTOT!

KÉPZÉS IDŐPONTJA:

HELYSZÍN:

ELŐADÓ:

JELENTKEZÉS:

2020. június 10-11.
(szerda-csütörtök)

Hunguest Hotel Millennium *** Superior
(1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Bonácz Zsolt

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz (büfé, 3 fogásos ebéd).
Jelentkezési feltételek: A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat a mellékelt előlegbekérőnk alapján, az előlegbekérő keltétől számított 8 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni, de legkésőbb a képzés előtt 5 munkanappal. A fizetési határidő letelte után a jelentkezést töröljük!
A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra.
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 5. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018

KÉPZÉSAJÁNLÓ

CÉGKAPU HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI A GYAKORLATBAN
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
(16 KREDIT) ADÓZÁS – SZÁMVITEL 2020.
KÖNYVELŐIRODÁK, ADÓSZAKÉRTŐK, AT, OASZ ONLINE, KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSE
<< MOST MEGNÉZEM >>