Számvitel 2015. – Online képzés


Kategóriák


Kreditpontos képzés

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:

2015. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 10 000 Ft + Áfa / fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNY:

  • Amennyiben 2015. december 23-ig regisztrál,
    25% KEDVEZMÉNNYEL 7 500 Ft + Áfa / fő áron regisztrálhat a képzésre!

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >

  • 8 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirány, vállalkozási szakirány számviteli témakör)
  • 7 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
  • 4 kreditpont – Könyvvizsgálók

ELŐADÓ:

  • Kardosné Birkás Anikó okleveles könyvvizsgáló

AJÁNLÓ:

Képzésünket ajánljuk mindazon regisztrált mérlegképes könyvelőiknek, adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek, könyvvizsgálóknak, akik szeretnék a 2015. január 1-jétől változó jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni és kreditpontokat gyűjteni a 2015. képzési évre.

A KÉPZÉS MENETE: Az ONLINE képzés az SZÁMVITEL 2015. c. tantermi képzésünk videofilmjeit (4 db) tartalmazza. A képzés során internet kapcsolattal rendelkező számítógépén előre meghatározott sorrendben kell végignézni, végighallgatni a videofilmeket. Amennyiben az összes filmet maradéktalanul végignézte, a képzés elvégzettnek minősül. A képzés elvégzéséről elektronikus úton küldünk hivatalos igazolást!

SAJÁT IDŐBEOSZTÁS: A videofilmek (4 db) modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2015. december 31. 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS!

Előadó: Kardosné Birkás Anikó

KÉPZÉSI TEMATIKA:

Számviteli törvény változásai 2015. – Aktuális számviteli feladatok I-III. rész

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010

Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.