Számvitel szakmai nap 2018.


Helyszín
OKISZ Irodaház (1146 Budapest, Thököly út 58-60.)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Ajánljuk rendezvényünket mindazon regisztrált könyvelőknek, adószakértőknek, AT, OASZ és könyvvizsgálóknak, akik szeretnék a kötelező kreditpontjaikat vállalkozási szakon összegyűjteni.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

2018. január 24. (szerda) 9-16.30 óráig, regisztráció 8.30 órától.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 10 000 Ft + Áfa / fő.

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2018. január 8-ig regisztrál,
    20% KEDVEZMÉNNYEL 8 000 Ft + Áfa / fő / nap áron jelentkezhet rendezvényünkre!

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

  • 8 kreditpont – Mérlegképes könyvelők, számviteli témakör
  • 7 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-21/2017)
  • Kardosné Birkás Anikó okleveles könyvvizsgáló
Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: A képzés nem tartalmaz ellátást! A helyszínen lehetőség nyílik étkezésre. A részvételi díj nem tartalmazza a nyomtatott írásos anyagot. Az előadók Power Point prezentációit a rendezvény előtt elektronikusan megküldjük résztvevőinknek!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>