Szankciók a munkavállalóval szemben a bírói gyakorlat szemszögéből – Munkaügyi Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

A munkáltató ellenőrzési jogából fakad fegyelmezési joga is, azaz az, hogy a munkavállaló vétkes kötelezettségszegése esetén írásbeli figyelmeztetést, hátrányos jogkövetkezményt alkalmazzon, juttatásokat – meghatározott feltételekkel – megvonjon, felmondással, súlyosabb esetben azonnali hatályú felmondással megszüntesse a munkaviszonyt. Képzésünk bemutatja és sorra veszi a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát.

HA NEM TUD ELJÖNNI, VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

TÉMAKÖRÖK

Szóbeli és írásbeli figyelmeztetések ▪ Teljesítményértékelések ▪ Hátrányos jogkövetkezmények („fegyelmi” és juttatások megvonása) ▪ A munkaviszony megszűnésének esetei ▪ Amit minden munkaviszony megszüntetésnél be kell tartani ▪ ▪ Megszüntetés közös megegyezéssel ▪ A közös megegyezés megtámadása ▪ Megszüntetés a próbaidő alatt ▪ A munkavállaló munkaviszonnyal kapcsolatos magatartása vagy képessége miatti felmondás ▪ Azonnali hatályú felmondás ▪ Kérdések, konzultáció

ELŐADÓNK

 • Dr. Kulisity Mária bíró Fővárosi Törvényszéki Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégiuma

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2019. december 3. (kedd)  10-15-ig, regisztráció 9-től!

A KÉPZÉS DÍJA

 • 29 900 Ft + Áfa / fő.
 • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
 • 3 fogásos ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron.
 • Amennyiben 2019. december 1-ig regisztrál,
  25% KEDVEZMÉNNYEL 22 425 Ft + Áfa áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

TAKARÍTSON MEG 30% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
20 930 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

NÉZZEN BELE EGY ONLINE KÉPZÉSÜNKBE!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

FÓKUSZBAN A KÖZBESZERZÉSI TÖRVÉNY VÁLTOZÁSAI ÉS JOGGYAKORLAT 2019-BEN
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>