Szankciók a munkavállalóval szemben a bírói gyakorlat szemszögéből – Online képzés


Kategóriák


Jogi képzéseinket a Magyar Jogász Egylet Fővárosi Szervezete szakmai támogatásával szervezzük! mje_fsz

A munkáltató ellenőrzési jogából fakad fegyelmezési joga is, azaz az, hogy a munkavállaló vétkes kötelezettségszegése esetén írásbeli figyelmeztetést, hátrányos jogkövetkezményt alkalmazzon, juttatásokat – meghatározott feltételekkel – megvonjon, felmondással, súlyosabb esetben azonnali hatályú felmondással megszüntesse a munkaviszonyt. Képzésünk bemutatja és sorra veszi a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát.

TÉMAKÖRÖK

Szóbeli és írásbeli figyelmeztetések ▪ Teljesítményértékelések ▪ Hátrányos jogkövetkezmények („fegyelmi” és juttatások megvonása) ▪ A munkaviszony megszűnésének esetei ▪ Amit minden munkaviszony megszüntetésnél be kell tartani ▪ ▪ Megszüntetés közös megegyezéssel ▪ A közös megegyezés megtámadása ▪ Megszüntetés a próbaidő alatt ▪ A munkavállaló munkaviszonnyal kapcsolatos magatartása vagy képessége miatti felmondás ▪ Azonnali hatályú felmondás ▪ Kérdések, konzultáció

ELŐADÓNK

  • Dr. Kulisity Mária bíró Fővárosi Törvényszéki Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégiuma

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE

  • Az online képzés 2019. december 9-től 2020. december 23-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

A KÉPZÉS DÍJA

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

NÉZZEN BELE EGY ONLINE KÉPZÉSÜNKBE!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát.

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

KÉPZÉSAJÁNLÓ

FÓKUSZBAN A KÖZBESZERZÉSI TÖRVÉNY VÁLTOZÁSAI ÉS JOGGYAKORLAT 2019-BEN
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>