Személygépjármű adózása, lízing – Adóreggeli


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A lízing, mint finanszírozási forma egyre növekvő súllyal részesedik a kkv és vállalati szektorban. Hallagtóink megismerhetik a hitelen kívüli egyéb finanszírozási lehetőségeket, különféle szabályozási, elszámolási formákat szakértő előadóink tolmácsolásában. Emellett különös hangsúlyt fektetünk a személygépkocsikkal kapcsolatos adózási kérdések vizsgálatára.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. március 17. (csütörtök), 9-12:15-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.


IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. március 10-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 13 930 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
  • Amennyiben 2016. március 15-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    40% KEDVEZMÉNNYEL 11 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

dr. Kelemen László előadása

A lízing, mint finanszírozási forma egyre növekvő súllyal részesedik a kkv és vállalati szektorban. Rendezvényünkön résztvevőink megismerhetik a hitelen kívüli egyéb finanszírozási lehetőségeket, különféle szabályozási, elszámolási formákat szakértő előadóink tolmácsolásában. Emellett különös hangsúlyt fektetünk a személygépkocsikkal kapcsolatos adózási kérdések vizsgálatára.
Jöjjön el konzultációs képzésünkre, tegye fel előre kérdéseit!

TÉMAKÖRÖK: Általános, a lízingügyletekre vonatkozó kérdések ▪ A lízing fogalma, a lízingügyletek jogi sajátosságai ▪ A zárt és a nyílt végű lízing áfa-szabályai ▪ Az operatív lízing áfa-rendszerbeli kezelése ▪ A személygépjármű-lízing áfa visszaigénylésének lehetősége ▪ A lízingszerződés futamidő alatti meghiúsulásának áfa-rendszerbeli elszámolása ▪ Konzultáció

Személygépkocsival kapcsolatos adóterhek: cégautóadó, gépjárműadó ▪ Egyéb adók: illeték, helyi adók, stb. ▪ Flottakezeléssel kapcsolatos kérdések, hogyan döntsünk céges autó beszerzésekor / bérbevételekor ▪ Számviteli adózási kérdések összefoglalása ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.