Teszt rendezvény


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


FIGYELEM!
TESZT!
ERRE A RENDEZVÉNYRE NE JELENTKEZZEN!

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. szeptember 3.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben. Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. A rendezvény ára tartalmazza a reggeli büfé árát.
Fizetési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. Regisztráció után automatikusan e-mailt küldünk jelentkezéséről, majd a rendezvényt megelőző 7. munkanapon emlékeztető e-mail küldünk, amely tartalmazza a rendezvény számláját is, vagy postán küldjük el számláját. Kérjük a számlát a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek!
Tud fizetni:
– Átutalással (a számlát a rendezvény előtt küldjük el),
– Bankkártyával a regisztrációkor,
– Bankkártyával a rendezvény előtt kiküldött számlalevélből,
– A rendezvény helyszínén készpénz ellenében.
A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra.
Lemondási feltételek: Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 7. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>