Transzferárazás a NAV szakértőjével – Új szabályok – Esettanulmányok – Ellenőrzési gyakorlat


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A transzferárazás az a terület, amelyet az adóhatóság szinte minden esetben vizsgálat alá von. Ezzel összefüggésben jelentősen megváltozott a szabályozási környezet. Előadóink a téma elméleti megközelítésén túl a gyakorlatban megjelenő kihívásokra, kérdésekre is összpontosítanak az új szabályozás tükrében.

Továbbá körbejárják a transzferárazás adóellenőrzési gyakorlatát belföldi és nemzetközi kitekintésben egyaránt, mivel a nemzetközi törekvések nagyban meghatározzák a hazai ellenőrzési irányt is.

ELŐADÓINK:

  • CSIKÓS KATALIN, főosztályvezető-helyettes NAV Központi Irányítás
  • BAGDI LAJOS adótanácsadás üzletágvezető (Niveus Consulting Group)
  • GIRÁSZIN JÁNOS transzferár üzletágvezető (Niveus Consulting Group)

 

TÉMAKÖRÖK: A megváltozott jogszabályi környezet leglényegesebb elemei ▪ A „kétszintű” transzferár dokumentációs kötelezettség ▪ A Masterfile és a Local File kötelező tartalmi elemei ▪ Az összevonásban rejlő lehetőségek és veszélyek ▪ A funkcionális elemzés ▪ A szokásos piaci ár megállapítására alkalmazható módszerek és adatforrások ▪ Nemzetközi kitekintés, iránymutatások ▪ a BEPS hatása a transzferárazásra, CbCR (Országonkénti-jelentés) szabályozás, tapasztalatok ▪ Előzetes ármegállapítás (APA) előnyei és a szabályozási környezet változása ▪ Előzetes adóhatósági konzultáció ▪ A transzferár ellenőrzések adóhatósági tapasztalatai ▪ APA eljárás adóhatósági tapasztalatai 

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. április 10. (kedd), 10-14-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ:

  • Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2018. április 8-ig egy cégtől ketten vagy többen regisztrálnak,
40 % KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényre!

  • Amennyiben 2018. április 8-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK 2018. A DELOITTE-AL
KREDITPONTOS KÉPZÉS A DELOITTE SZAKÉRTŐJÉVEL!
<< NÉZZE MEG ITT KREDITPONTOS KÉPZÉSEINKET >>
KREDITPONTOS KÉPZÉSEINK KATEGÓRIÁNKÉNT
KÖNYVELŐKNEK - ASZ, AT, OASZ - KÖNYVVIZSGÁLÓKNAK
<< NÉZZE MEG ITT KREDITPONTOS KÉPZÉSEINKET >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>